Nyheter

Freedom Finance låter dig delta i amerikanska börsintroduktioner

Publicerad

den

Freedom Finance är en onlinemäklare som erbjuder en flexibel och användarvänlig handelsplattform för kunder över hela världen att handla över 40 000 börsinstrument online. Förutom aktiehandelsplattformen är en av de mest unika egenskaperna hos denna Internetmäklare möjligheten för privata investerare att investera direkt i börsintroduktioner.

Tidigare något endast tillgängligt för institutionella investerare. Nu kan privatpersoner köpa sig in i börsnoteringarna till initialt pris på den första dagen för handel för en börsnotering.

Fördelar och nackdelar

• Reglerad mäkleri

• 40 000+ handelsinstrument inklusive börsintroduktioner

• Flexibla handelsplaner med låga avgifter

• Enkel att använda handelsplattform

• Användbara handelsverktyg

• Demohandelskonton

• Möjligheten att köpa aktier 24/7

• Inga avgifter under de första 30 dagarna

• Fjärröppning av konto på bara 10 minuter

• Begränsade insättnings- och uttagsmetoder

• Inga kryptovalutor

• Inga MetaTrader-plattformar

I denna detaljerade genomgång av denna Internetmäklare har vi täckt några av de viktigaste aspekterna för dig att tänka på när du väljer den bästa mäklaren för dina onlinehandelsbehov.

Översikt

Freedom Finance grundades 2008 och har sedan dess öppnat kontor i över 7 länder och förvaltar för närvarande mer än 1,5 miljarder dollar i kundtillgångar. I dag erbjuder företaget sina 150 000+ användare från hela världen en enkel att använda plattform för att delta i börsintroduktioner, köpa och sälja aktier.

Onlineplattformen är ett dotterbolag till Freedom Finance Europe Ltd, som är det europeiska dotterbolaget till Freedom Holdings Corp. (NASDAQ: FRHC). Holdingbolagets aktier är noterade på NASDAQ. Koncernens verksamhet regleras av USA (SEC) och EU (BaFin och CySEC). Denna Internetmäklare är internationellt granskade, med årsrapporter på Securities Exchange Commission-sidan.

Några av fördelarna med att handla med Freedom Finance inkluderar:

• Handel på olika marknader

• Delta i börsintroduktioner för det ursprungliga aktiepriset

• Flexibla kostnadsplaner som passar dina behov

• Låga handelsavgifter

• Proprietär Freedom24 handelsplattform, även tillgänglig som en mobil handelsapp

• 30 dagars kampanj utan avgift

Regleringar

Freedom Finance Europe Ltd (fd Freedom Finance Cyprus Ltd) regleras av tre myndigheter: Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), Tysklands federala finanstillsynsmyndighet (BaFin) och United States Securities and Exchange Commission (SEC).

De fungerar enligt MiFID II-reglerna, som är en rättslig ram med hög nivå av investerarskydd.

Länder

Företaget förbehåller sig rätten att vägra tillhandahålla tjänster till personer som inte uppfyller de villkor som krävs av kunder eller till vilka tillhandahållandet av sådana tjänster är förbjudet/begränsat i enlighet med EU:s lagstiftning.

Vissa mäklarfunktioner och -produkter som nämns i denna recension kanske inte är tillgängliga för handlare från specifika länder på grund av lagliga restriktioner.

Plattformar

Freedom24

Med Freedom Finance kan handlare få tillgång till flera börser runt om i världen. Genom sin egenutvecklade ”Freedom24”-handelsprogramvara kan användare handla direkt från sina skrivbord, webbläsare eller mobila enheter som smartphones och surfplattor.

Freedom24 är en toppmodern proprietär elektronisk handelsplattform. Det ger sina kunder handelsmöjligheter och tillgång till NYSE, NASDAQ, LSE, Deutsche Börse, KASE, Ukrainian Exchange, MOEX, SPBEX. Dessutom tillåter Freedom24 kunder att övervaka och hantera alla aspekter av sina personliga konton och delta i mäklarens sociala nätverk.

Några av de viktigaste Freedom24-funktionerna inkluderar:

• Onlinekurser för handlade instrument

• Marknadsdjup, bockdiagram

• Tekniska indikatorer och analytiska objekt

• Kursdiagram – Candlesticks, staplar och linje

• Stop loss och take profit

• Varningar för handelshändelser

• Skapa handelsorder för köp och försäljning av värdepapper

• Investera med både demo- och riktiga användarkonton

• Visa historik över order, status för order, affärer som utförts på ordern

• Spåra statusen för din nuvarande portfölj

• Social handel eller oberoende handel

Handelsverktyg

Freedom24-plattformen har ett stort urval av handelsverktyg som kan användas för att analysera marknaderna över olika diagramtyper och tidsramar. Detta inkluderar tekniska indikatorer och ritverktyg.

Analysstöd

Freedom Finance kan ge kunderna omfattande analytiskt stöd och rådgivning av riktiga investeringsexperter på kontoret från ett av mäklarnas affärscenter. Du kan ansöka om ett demokonto för att öva handel online med virtuella medel.

Investeringsidéer

Du kan sortera aktier efter deras tillväxtpotential och läsa rekommendationerna från Merrill Lynch, J.P. Morgan och 50+ andra välrenommerade investeringsbanker för de värdepapper du är intresserad av. Du kan också studera prognoserna som gjorts av Freedom Finance-analytiker.

Marknadsnyheter

På ebbplatsen finns en sektion tillägnad de senaste marknadsnyheterna, som täcker en mängd olika finansiella marknader. Detta kan hjälpa dig som en del av din grundläggande analys när du försöker bedöma marknadernas övergripande uppfattning.

Finansiella instrument

Freedom Finance har ett stort urval av över 40 000+ finansiella instrument tillgängliga för handel online via de tillhandahållna plattformarna. Detta inkluderar aktier och aktier, ETF:er, obligationer, terminer och optioner. De tillgängliga marknaderna är NYSE, NASDAQ, HKEX, LSE, Deutsche Börse, KASE, MOEX.

Handlare kan köpa och sälja aktier i ”blue chips” och delta i börsintroduktioner i företag i USA, Europa och Asien. Detta gör det möjligt för kunder att bli delägare i världsledande företag som Facebook, Apple, Amazon, Microsoft, Coca-Cola, Disney och Alibaba.

De tillhandahåller investeringar i råvarufonder där användare kan spekulera i de underliggande prisrörelserna på guld, olja och andra tillgångar. De erbjuder säkringspositioner i aktier med terminskontrakt. Det finns också ett urval av över 290 euroobligationer.

Konton och avgifter

Kunder kan välja mellan olika planer som passar deras egna individuella handelsstilar. Alla nya användare kan dra nytta av den kostnadsfria kampanjplanen, som gör att de kan handla gratis under de första 30 dagarna. Alla handelsfunktioner är tillgängliga på demokontot utan begränsningar.

Handelsavgifterna beror på kontotypen. De börjar på 0,5 % från volymen av varje transaktion + 0,012 USD per aktie men inte mindre än minst 1,2 USD per handel.

Eftersom mäklararvoden kan variera och ändras, kan det finnas ytterligare avgifter som inte är listade i denna granskning. Det är absolut nödvändigt att se till att du kontrollerar och förstår all den senaste informationen innan du öppnar ett mäklarkonto för onlinehandel.

Support

Mäklaren har ett professionellt kundsupportteam med stor erfarenhet och expertis på den amerikanska aktiemarknaden. De kan nås via telefon, e-post eller livechatt, med kontaktuppgifter för flera platser tillgängliga på ebbplatsen.

Insättning och uttag

Handlare kan göra insättningar och uttag från deras konto med hjälp av banköverföring eller kredit-/betalkort. Observera att vissa metoder kanske bara är tillgängliga för specifika länder och inte alla är tillgängliga för både insättning och uttag.

Vissa avgifter kan tas ut vid användning av vissa betalningsmetoder. Uttagsbegäranden behandlas inom samma dag eller nästa dag om det är utanför arbetstid. Uttagstiden kan variera beroende på betalningsleverantör och metod. Banköverföringar kan ta några arbetsdagar att rensa medan vissa metoder kan vara omedelbara.

Vissa betalningssystem kan ha transaktionsbegränsningar, begränsningar och krav som anges på deras respektive webbplatser. Du kan behöva verifiera ditt konto för att ta bort begränsningar för vissa metoder i vissa länder. Freedom Finance accepterar inte tredje partsbetalningar. Alla medel som sätts in på ditt handelskonto måste vara under samma namn som ditt Freedom Finance-handelskonto.

Kontoöppning

Det finns ett kort onlineformulär att fylla i på webbplatsen där du kan öppna ett handelskonto för att skapa en investeringsportfölj med något av de 40 000+ börsinstrument som är tillgängliga via mäklaren. Efter att ha öppnat ett investeringskonto kan du köpa värdepapper i en webbutik, handla på börser och delta i börsintroduktioner.

Det är absolut nödvändigt att se till att när du går igenom en mäklaransökan, läser du tydligt alla mäklarens villkor och policyer. Fortsätt bara om du helt förstår och samtycker till dem.

FAQ

Vad är lägsta insättning?

Minsta insättning är bara $1. Detta innebär att du kan börja handla med aktier med en minimal investering, speciellt jämfört med vissa mäklare som kräver insättningar på $1 000 eller mer. När du väl känner dig bekväm med att handla med mäklaren kan du överväga en större insättning.

Hur sätter jag in pengar på Freedom Finance?

Freedom Finance accepterar insättningar via banköverföring och kredit-/betalkort. Det kan ta 2-3 arbetsdagar innan banköverföringar visas på ditt konto.

Vilka är insättningsavgifterna?

Freedom Finance debiterar 2,5 % för kortinsättningar. Du kan ta på dig en avgift från din bank när du sätter in pengar via banköverföring.

Hur tar jag ut pengar?

Du kan ta ut pengar via banköverföring. Det kan ta 2-3 arbetsdagar innan banköverföringar visas på ditt konto.

Vilka är uttagsavgifterna?

Freedom Finance tar inte ut några uttagsavgifter men du kan behöva betala en bankavgift beroende på din bank. En mottagare täcker betalningsrelaterade avgifter från förmedlande banker och en mottagande bank.

Vad är provisionsavgiften för Freedom Finance?

Freedom Finance provisionsavgiften beror på vilken typ av handelskonto du väljer och instrument du handlar. Superkontoprovisionen per aktie börjar från $0,008 med ett minimum $1,2 per order. Fixkontoprovisionen per aktie börjar från 0,012 USD med minst 1,2 USD per order. Den smarta kontoprovisionen per aktie börjar från 0,02 USD med minst 2 USD per order.

Vilka är kontotyperna har Freedom Finance?

Freedom Finance erbjuder ett urval av konton som beror på din investeringsstorlek och volym av handelsaktivitet. Du kan välja mellan Smart-, Fix- och Super-kontona. Den största skillnaden mellan varje konto är hur mycket provision du kommer att betala. Generellt sett gäller att ju större handelsvolym du har, desto lägre är avgiften.

Finns det ett Freedom Finance-demokonto?

Ja, Freedom Finance tillhandahåller ett gratis demokonto som gör att du kan prova mäklarens produkter och tjänster helt riskfritt. Detta kan vara ett bra sätt att bli bekant med Freedom24-plattformen och öva på dina handelsstrategier med virtuella fonder.

Vilka är Freedom Finance spreads?

Freedom Finance har låga rörliga spreadar. Spreaden är skillnaden mellan köp- och säljpriset som du måste betala din mäklare.

Vilka är Freedom Finance-handelsinstrumenten?

Med Freedom Finance kan du handla aktier, aktier, ETFer, obligationer, terminer och optioner.

Hur öppnar jag ett Freedom Finance live-konto?

Du kan fylla i det korta ansökningsformuläret på Freedom Finance-webbplatsen för att öppna ett konto hos dem. Efter att ha öppnat ett investeringskonto kan du köpa värdepapper, handla på börser och delta i börsintroduktioner.

Hur verifierar jag mitt Freedom Finance-konto?

Vissa Freedom Finance-funktioner kan kräva att du verifierar ditt konto med ett legitimationsbevis (pass, körkort, identitetskort, etc.) och adressbevis (kontoutdrag eller elräkning).

Vad är handelsplattformen Freedom Finance?

Freedom Finance erbjuder sin egenutvecklade Freedom24-app och toppmoderna elektroniska handelsplattform, Tradernet. Plattformarna är användarvänliga och packade med de verktyg du behöver för att göra en grundlig marknadsanalys.

Var kan jag ladda ner Freedom Finance-plattformen?

Du kan ladda ner plattformar gratis direkt från mäklarens webbplats och relevanta appbutiker på dina mobila enheter.

Var ligger Freedom Finance?

Innehavets huvudkontor och kontor finns i USA, Tyskland, Cypern, Ryssland, Kazakstan, Ukraina, Uzbekistan.

Är Freedom Finance reglerad?

Ja, Freedom Finance Europe Ltd (fd Freedom Finance Cyprus Ltd) regleras av tre myndigheter: Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), Tysklands federala finanstillsynsmyndighet (BaFin) och United States Securities and Exchange Commission (SEC).

Vilka länder accepterar Freedom Finance?

Företaget förbehåller sig rätten att vägra tillhandahålla tjänster till personer som inte uppfyller de villkor som krävs av kunder eller till vilka tillhandahållandet av sådana tjänster är förbjudet/begränsat i enlighet med EU:s lagstiftning.

Hur kan jag kontakta supporten?

Du kan kontakta kundsupportteamet via e-post, telefon, livechatt och sociala mediekanaler.

Sammanfattning

Sammantaget är Freedom Finance ett mycket väletablerat mäklarföretag som är reglerat i flera jurisdiktioner. De har ett stort urval av handelsinstrument som är tillgängliga för handel via en proprietär handelsplattform som är enkel att använda och kompatibel över flera enheter. Handelsavgifterna är låga och kundsupport finns till hands för att hjälpa dig med dina onlinehandelsbehov.

Ägande av värdepapper och andra finansiella instrument innebär alltid risker: värdet på värdepapper och andra finansiella instrument kan antingen stiga eller falla. Tidigare investeringsresultat garanterar inte framtida avkastning. I enlighet med lagstiftningen garanterar och lovar inte företaget framtida avkastning på investeringar, garanterar inte tillförlitligheten hos potentiella investeringar och stabilitet i storleken på avkastningen.

Freedom Finance är en reglerad mäklare som erbjuder Freedom24-plattformen för att handla över 40 000+ instrument (inklusive börsintroduktioner) med låga handelsavgifter.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version