Nyheter

Finansexperter avslöjar hur de sparar, spenderar och investerar

Publicerad

den

I investeringsvärlden ser vi normalt finansexperter som berättar för oss om ”rätt” sätt att hantera våra pengar. Hur ofta drar dessa experter tillbaka gardinen och berättar för oss hur de själva investerar sina pengar? Aldrig. How I Invest My Money: Finance experts reveal how they save, spend, and invest förändrar detta.

I den här aldrig tidigare skådade samlingen delar 25 finansexperter med sig hur de navigerar på marknader med sitt eget kapital. I denna ärliga överblick av hur de investerar, sparar, spenderar och lånar, beskriver denna grupp portföljförvaltare, finansiella rådgivare, riskkapitalister och andra experter ”hur” och ”varför” deras investeringar.

De delar berättelser om sin barndom, sina familjer, de kämpar de möter och de ambitioner de har. Ibland rå, alltid avslöjande, dessa historier detaljer det outplånliga förhållandet mellan våra pengar och våra värderingar. Sammantaget visar dessa berättelser kraftfullt att det inte finns något enda ”rätt” sätt att spara, spendera och investera. Vi ser ett kalejdoskop av perspektiv på aktier, obligationer, reala tillgångar, fonder, välgörenhet och andra sätt att uppnå det liv man önskar. Med engagerande illustrationer hela tiden av Carl Richards, inspirerar How I Invest My Money läsarna att tänka kreativt om deras ekonomiska beslut och hur pengar räknas i den bredare strävan efter ett bättre liv.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version