Nyheter

Ethereum Zero ett certifikat som spårar priset på Ethereum

Publicerad

den

Ethereum Zero spårar exakt ETH-priset utan att ta ut några förvaltningsavgifter, vilket gör investeringar i världens näst största digitala tillgång enklare, säkrare och mer kostnadseffektivt än alla andra alternativ.

Hur investerar jag i Ethereum Zero?

Detta certifikat är en börshandlad produkt (ETP). För att vara specifik är det ett Open Tracker-certifikat, noterat på Nordic Growth Market (NGM). För att köpa detta Ethereum certifikat behöver du ett konto hos en bank, mäklare eller finansiell rådgivare som har tillgång till denna börs. Det betyder att det går att handla detta certifikat genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Certifikat ger exponering för utvecklingen för den digitala tillgången Ethereum (i ETH/USD, dess mest likvida marknad) genom att spegla dess rörelser. Observera att en svensk investerare tar en valutarisk i och med att Ethereum handlas i USD och certifikatet i svenska kronor.

Valour tar inte ut någon förvaltningskostnad för denna börshandlade produkt, därav namnet Ethereum Zero.

Detta certifikat finns i en valuta: Ethereum ZERO SEK i svenska kronor; ISIN: CH1104954362.

Eftersom detta Ethereum-certifikat är denominerade i SEK, observera att det finns en inneboende valutaexponering mellan SEK och USD som kan påverka produktens rörelser och värde

Observera också att även om Valour tar ut inga avgifter, kan det finnas avgifter för att köpa eller sälja produkterna från din bank eller mäklare

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version