Nyheter

Denna fond har stigit med 240 procent i år

Publicerad

den

Breakwave Dry Bulk Shipping ETF (BDRY ETF) har stigit med 240 procent från årets början. Denna ETF spårar kostnaderna för frakt av torrvaror, en kostnad som har stigit dramatiskt på grund av brist på transportfartyg och en utökad brist för fraktcontainrar.

Detta är en mycket nischad börshandlad fond och det märks. Breakwave Dry Bulk Shipping ETF(BDRY ETF) har stigit med 240 procent i år, men det har skett i all tysthet. Under året har den endast sett 13 MUSD i inflöden.

BDRY ETF erbjuder en ETF-demokratisering av dry bulk shipping. Denna ETF fungerar bra för den som vill gå ”direkt till godset” när man satsar på torr bulk.

Dry Buld, eller Torr bulk, järnmalm, kol, korn och andra mineral- och jordbruksråvaror, är överlägset världens största lastsegment. Med fraktrater som stiger efter en långvarig nedgång, vad är det bästa sättet för investerare att fånga upp på denna massiva marknad? Ett av de mest innovativa alternativen är Breakwave Dry Bulk Shipping ETF (NYSE: BDRY). Det är en börshandlad fond (ETF) som lanserades i mars 2018 och som äger och spårar futures för bulktransporter. Inte överraskande med tanke på vad som händer med volympriser, får BDRY nu mer grepp efter en tyst start.

Handla BDRY ETF

Breakwave Dry Bulk Shipping ETF (BDRY ETF) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i BDRY ETF. Till IGs ETF Screener.

Även CMC Markets erbjuder handel med Breakwave Dry Bulk Shipping ETF (BDRY ETF) i form av CFDer. Till CMC Markets

Källa: Trackinsight, 1 januari-31 juli 2021

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version