Nyheter

DA20 ETP är en MSCI-indexbaserade Crypto ETP

Publicerad

den

ETC Group MSCI Digital Assets Select 20 ETP (DA20 ETP) investerar i MSCI Global Digital Assets Select Top 20 Capped.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 1,49 % p.a. Certifikatet replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan. ETC Group MSCI Digital Assets Select 20 ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 0 miljoner euro under förvaltning. ETN är yngre än 1 år och har sin hemvist i Tyskland.

Investeringsstrategi

MSCI Global Digital Assets Select Top 20 Capped-index spårar prestanda för de 20 största kryptovalutorna mätt med börsvärde. Mememynt, växlingsmynt och stable coins är undantagna från indexet. Den maximala vikten för en gemensam valuta är 30 %.

Passiv och regelbaserad investering

ETC Group MSCI Digital Assets Select 20 ETP är världens första digitala tillgångs-ETP baserat på ett MSCI-index. ETP är en fysiskt backad börshandlad produkt som erbjuder investerare enkel och kostnadseffektiv tillgång till de ledande investerarbara digitala tillgångarna och kryptovalutorna som utgör cirka 85 % av kryptomarknaden.

Investeringsmål

ETP strävar efter att spåra resultatet, före avgifter och utgifter, för MSCI Global Digital Assets Select Top 20 Capped Index. Indexet ombalanseras på kvartalsbasis.

Handla DA20 ETP

ETC Group MSCI Digital Assets Select 20 ETP (DA20 ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETPhandlas på Deutsche Boerse Xetra,

Det betyder att det går att handla andelar i denna börshandlade kryptovaluta genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAUSDDA20
XETRAEURDA20

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version