Nyheter

Cardano och Tron tas bort från eToro

Publicerad

den

Handelsappen eToro har meddelat att den kommer att ta bort Cardano (ADA) och Tron (TRX) från sina listor före årets slut. Handelsappen har nämnt ospecificerade regler som orsaken bakom avnoteringarna när Cardano och Tron tas bort från eToro.

Policyn kommer att påverka eToro-användare i december

Den nya policyn innebär att eToro -användare inte kommer att kunna öppna positioner i dessa kryptovalutor från och med den 26 december.

Dessutom kommer användare inte att kunna ta emot insatsbelöningar för de två kryptovalutorna från och med den 31 december.

Dessa begränsningar kommer endast att gälla för användare i USA, enligt policyuppdateringen som publicerades av eToro på tisdagen.

Företaget citerade ”affärsrelaterade överväganden i den föränderliga regulatoriska miljön” som orsaken till avnoteringarna, men sa inte vilka regleringar som påverkade dess beslut.

Varken TRX eller ADA har varit föremål för regulatoriska åtgärder. Det är möjligt att nya rapporteringskrav för kryptomäklare i USA har spelat en roll i eToros beslut, men detta förklarar inte varför TRX och ADA var specifikt inriktade på.

Kryptomarknaden är i stort sett opåverkad

Med tanke på att Cardano rankas bland de sex bästa tokens, verkar det osannolikt att andra börser kommer att följa eToros ledning och ta bort det. TRX rankas något lägre som den 32:a största kryptovalutan, men det verkar inte heller vara ett mål för avnoteringar.

I själva verket har båda mynten nyligen fått nya listor på andra håll. Cardanos ADA-token noterades på Bitstamp på onsdagen, medan Tron såg en TRX ETN noterat på Deutsche Börse i september.

Dessutom är eToro i första hand en aktiehandelsapp med kryptofunktioner, vilket innebär att dess regulatoriska problem kanske inte återspeglar de för dedikerade kryptobörser.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version