Nyheter

3GIS ETC ger tre gånger den omvända dagliga utvecklingen på Gilts

Publicerad

den

WisdomTree Gilts 10Y 3x Daily Short (3GIS ETC) är en helt säkerställd, UCITS-kvalificerad börshandlad produkt. ETP ger tre gånger den omvända dagliga utvecklingen för Long Gilt Rolling Future-index, som spårar Long Gilt-terminer under första månaden, plus ränteintäkterna från det säkerställda beloppet. Long Gilt-terminer handlas på LIFFE och levererar brittiska statsobligationer med 8,75-13 år till förfall.

Till exempel, om indexet stiger med 1% under en dag, kommer ETP att sjunka med 3%, och om indexet faller med 1% över en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter och ränteintäkter.

*Tidigare Boost Gilts 10Y 3x Short Daily ETP

Potentiella förmåner

• Förstora din avkastning i en enkel affär

Likviditet. Handlar som ett eget kapital på börsen, med flera auktoriserade deltagare (AP) och market makers (MM)

• Du kan inte förlora mer än det investerade beloppet och en ombalansering intradag mekanismen är inbyggd för att dämpa de största intradagsrörelserna.

• Enkelt att handla, inget behov av terminer, inget behov av att låna kontanter eller blanka aktier

• Transparent struktur med tjänsteleverantörer i världsklass och helt säkerställda

Potentiella risker

• Att investera i korta och hävstångseffekter är endast lämpliga för sofistikerade och/eller informerade investerare som förstår hävstångseffekt, daglig ombalansering och sammansatt daglig avkastning och är villiga att förstora potentiella förluster

• Investerare kan förlora hela värdet på sin initiala investering, men de kan inte förlorar mer än sin initiala investering

• Förlusterna förstoras på grund av arten av hävstångseffekter. Därför Short och leveraged ETPs är endast lämpliga för investerare som är villiga att ta en hög nivå av risk.

• Transparent, kostnadseffektiv och helt säkerställd ETC-struktur

• Daglig sammansättning kan resultera i avkastning som en investerare inte kan förvänta sig, om investeraren har inte helt förstått hur en WisdomTree ETP fungerar

Handla 3GIS ETC

WisdomTree Gilts 10Y 3x Daily Short (3GIS ETC) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBP3GISIE00BKS8QQ35

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version