Nyheter

WNRG ETC för den som vill ha exponering mot energisektorn i euro

Publicerad

den

WisdomTree Energy Enhanced-EUR Daily Hedged (WNRG ETC) är en helt säkerställd, UCITS-kvalificerad börshandlad produkt (ETP) som är utformad för att ge investerare en total avkastningsexponering till energisektorn med en daglig valutasäkring mot rörelser i EUR/ USD växelkurs. ETP ger en total avkastning som består av den dagliga prestandan för Optimized Roll Energy EUR-Hedged Total Return Index (EBCIENEU), justerat för att återspegla avgifter och kostnader för produkten.

Indexinformation

Optimized Roll Energy EUR-Hedged Total Return Index syftar till att ge en total avkastningsexponering för energisektorn med en daglig valutasäkring mot rörelser i EUR/USD-växelkursen.

Indexet använder en optimerad rullningsmekanism som syftar till att minimera de potentiella förluster som uppstår på grund av kommande råvarukontrakt i contango, eller maximera nyttan av kontrakt i backwardation.

Handla WNRG ETC

WisdomTree Energy Enhanced – EUR Daily Hedged (WNRG ETC) är en europeisk börshandlad råvara som handlas på tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
XetraEURWNRGXS2284324667

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version