Nyheter

VZLC ETC ger en exponering mot fysiskt silver

Publicerad

den

WisdomTree Physical Silver (VZLC ETC) är utformat för att erbjuda säkerhetsinnehavare ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att komma åt silvermarknaden genom att ge en avkastning som motsvarar rörelserna i silverpriset minus den tillämpliga förvaltningsavgiften.

WisdomTree Physical Silver stöds av fysiskt tilldelat silver som innehas av HSBC Bank plc (vårdnadshavaren). Endast metall som överensstämmer med London Bullion Market Associations (LBMA) regler för Good Delivery kan accepteras av vårdnadshavaren. Varje fysisk tacka är segregerad, individuellt identifierad och tilldelad.

Beskrivning av WisdomTree Physical Silver

WisdomTree Physical Silver investerar i silver.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,49% p.a. Denna ETC replikerar prestandan för det underliggande indexet med en skuldförpliktelse med säkerhet som backas upp av fysiska innehav av ädelmetallen. WisdomTree Physical Silver är en mycket stor ETC med 1 603 miljoner GBP under förvaltning. VZLC ETC är äldre än 5 år och har sitt hemvist i Jersey.

Silver Spotpris

Varje enskild WisdomTree Physical Silver ETC har en effektiv rätt till silver, och den rättigheten ändras dagligen för att återspegla periodisering av förvaltningsavgiften.

Auktoriserade deltagare skapar och löser in WisdomTree Physical Silver ETC genom att leverera eller ta emot silver som överensstämmer med LBMA Good Delivery -standarder.

WisdomTree Physical Silver -värdepapper handlas på börsen till ett pris som baseras på spotpriset på silver multiplicerat med tillämplig metallrätt.

Handla VZLC ETC

WisdomTree Physical Silver (VZLC ETC) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBPPHSPJE00B1VS3333
LSEUSDPHAGJE00B1VS3333
Borsa ItalianaEURPHAGJE00B1VS3333
TSXJPY1673JE00B1VS3333
EuronextEURPHAGJE00B1VS3333
XetraEURVZLCDE000A0N62F2

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version