Nyheter

VZLB ETC backas upp av fysiskt palladium

Publicerad

den

WisdomTree Physical Palladium (VZLB ETC) är utformat för att erbjuda innehavare ett säkert, enkelt och kostnadseffektivt sätt att komma åt palladiummarknaden genom att ge en avkastning motsvarande rörelserna i palladiumspotpriset minus den tillämpliga förvaltningsavgiften.

WisdomTree Physical Palladium stöds av fysiskt palladium som innehas av HSBC Bank plc (vårdnadshavaren). Endast metall som överensstämmer med London Platinum and Palladium Associations (LPPM) regler för Good Delivery kan accepteras av förvaringsinstitutet. Varje fysisk tacka är segregerad, individuellt identifierad och tilldelad.

Palladium Spotpris

Varje enskild WisdomTree Physical Palladium ETChar en effektiv rätt till palladium, och den rättigheten ändras dagligen för att återspegla periodisering av förvaltningsavgiften.

Auktoriserade deltagare skapar och löser in WisdomTree Physical Palladium -värdepapper genom att leverera eller ta emot palladium som överensstämmer med LPPM Good Delivery -standarder.

WisdomTree Physical Palladium -värdepapper handlas på börs till ett pris som baseras på spotpriset på palladium multiplicerat med tillämplig metallrätt.

Handla VZLB ETC

WisdomTree Physical Palladium (VZLB ETC) är en europeisk börshandlad råvara som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEUSDPHPDJE00B1VS3002
Borsa ItalianaEURPHPDJE00B1VS3002
TSXJPY1675JE00B1VS3002
EuronextEURPHPDJE00B1VS3002
XetraEURVZLBDE000A0N62E5

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version