Nyheter

VSPY ETF satsar på hög avkastning och låg volatilitet

Publicerad

den

VectorShares Min Vol ETF (VSPY ETF) handlas på NYSEArca. Denna aktivt förvaltade börshandlade fond kommer med en årlig förvaltningskostnad på 1,10 procent.

Om VectorShares Min Vol ETF

Investeringen syftar till att ge total avkastning samtidigt som volatiliteten begränsas. Fonden är en aktivt förvaltad ETF som försöker uppnå sitt investeringsmål genom att använda en blandad strategi som kombinerar en räntefördelning på cirka 90% med en optionsöverläggning på cirka 10% av marknadsvärdet på fondens tillgångar. Räntefördelningen kommer främst att investeras i högkvalitativa skuldinstrument, inklusive men inte begränsat till företagsobligationer, statsobligationer och kommunala obligationer och/eller ETF: er som innehar dessa högkvalitativa skuldinvesteringar.

Fondöversikt

Investeringen syftar till att ge total avkastning samtidigt som volatiliteten begränsas. Fonden är en aktivt förvaltad ETF som försöker uppnå sitt investeringsmål genom att använda en blandad strategi som kombinerar en räntefördelning på cirka 90% med en optionsöverläggning på cirka 10% av marknadsvärdet på fondens tillgångar.

Räntefördelningen kommer främst att investeras i högkvalitativa skuldinstrument, inklusive men inte begränsat till företagsobligationer, statsobligationer och kommunala obligationer och/eller ETF: er som innehar dessa högkvalitativa skuldinvesteringar.

Handla VSPY ETF

VectorShares Min Vol ETF (VSPY) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare.

Vi har inte hittat någon mäklare som erbjuder handel i denna börshandlade fond.

Största innehav

VärdepapperVikt %
APPLE INC.7.07
MICROSOFT CORP.6.65
JOHNSON & JOHNSON4.13
ORACLE CORP.3.95
TARGET CORP.3.95
WALMART INC.3.58
EBAY INC.3.49
ABBVIE INC.3.39
THE KROGER CO3.38
VERIZON COMMUNICATIONS3.21

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version