Nyheter

VP0L ETN ett certifikat som spårar Polygon

Publicerad

den

VanEck Polygon ETN (VP0L ETN) är ett fullständigt säkerställd börshandlat certifikat som investerar i MATIC. Certifikatet strävar efter att replikera värdet och avkastningen för MVIS® CryptoCompare Polygon VWAP Close Index

• Direkt exponering för Polygon, en ”lager 2” blockkedja som använder en innovativ SDK (programvaruutvecklingskit) för att locka utvecklare som vill bygga Ethereum-kompatibla decentraliserade applikationer mer kostnadseffektivt.

• 100 % uppbackad av Polygon och lagrad i kylförvaring hos en reglerad kryptodepå med kryptoförsäkring (upp till ett begränsat belopp)

• Kan handlas som en ETF på reglerade börser

Polygon ETN

ISIN: DE000A3GV1U5

Störst och en av de första Ethereums skalningslösningar

Ledare i konsolideringsspel

Valfri plattform för Ernst & Youngs blockchain-lösningar

Pionjär inom banbrytande ZK-valideringsmekanism

Handlas som en ETF på reglerade börser

Risk: Du kan förlora pengar upp till den totala förlusten av din investering på grund av de viktigaste riskfaktorerna såsom risker för förlust och volatilitet, valutarisk eller teknologirisk som beskrivs nedan och i försäljningsprospektet.

Den största Ethereum-skalningslösningen

Ethereums skalningslösningar (”rollups”) omfattar flera olika teknologier, inklusive optimistiska sammanslagningar, ZK-upprullningar, statliga kanaler, betalningskanaler, commit-kedjor och sidokedjor. Av dessa har ZK-rollups särskilt lovande, enligt Ethereums grundare Vitalik Buterin, men har hämmats av långa utvecklingstider och de tekniska utmaningarna i samband med att decentralisera ett så komplext komprimeringssystem. När ZK rollups har mognat har Polygon gjort två förvärv i utrymmet (Hermez & Mir) och har nu det bredaste nätverket av lager 2 rollups.

Produktbeskrivning

VanEck Polygon ETN är en fullständigt säkerställd börshandlad seddel som investerar i MATIC.

Certifikatet strävar efter att replikera värdet och avkastningsprestanda för MVIS® CryptoCompare Polygon VWAP Close Index Direkt exponering mot Polygon, en ”lager 2” blockkedja som använder en innovativ SDK (programvaruutvecklingskit) för att locka utvecklare som vill bygga Ethereum-kompatibla decentraliserade applikationer mer kostnadseffektivt. 100 % uppbackad av Polygon och lagrad i kylförvaring hos en reglerad kryptodepå med kryptoförsäkring (upp till ett begränsat belopp)

Kan handlas som en ETF på reglerade börser

Handla VPOL ETN

VanEck Polygon ETN (VP0L ETN) handlas på både SIX Swiss Exchange och tyska Xetra. Det betyder att det går att handla andelar i detta certifikat genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

På SIX Swiss Exchange handlas detta certifikat under kortnamnet VPOL.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version