Nyheter

VIRSETHS ETP kombinerar exponering mot Ethereum med fördelarna av staking

Publicerad

den

Virtune Staked Ethereum ETP SEK (VIRSETHS ETP) är en fysiskt uppbackad Exchange Traded Product (ETP) som sömlöst kombinerar exponering mot Ethereum med fördelarna av staking. Genom att inkludera staking möjliggör denna ETP för investerare att generera ytterligare avkastning på sin Ethereum-investering. Allt detta sker genom en transparent och fysiskt backad struktur med institutionell säkerhetsnivå.

Detta certifikat har ISIN-nummer SE0020541639 och kommer med en årlig förvaltningskostnad på 1,40 procent.

Nyckelfördelar

Ethereum

Ethereum är världens ledande plattform för smarta kontrakt och kan revolutionera sättet vi interagerar med teknologi och finans. Med sitt robusta ekosystem möjliggör Ethereum för utvecklare att bygga decentraliserade applikationer (dApps) som kan omforma branscher, eliminera mellanhänder och skapa större transparens och effektivitet i globala system.

Staking för extra avkastning

Staking möjliggör en extra avkastning på din Ethereum-investering samtidigt som du aktivt stöder blockchain-nätverket. Genom att inkludera staking kan du få upp till 5 procent i extra årlig avkastning på din Ethereum-investering samtidigt som du bidrar till decentralisering.

Non-custodial staking för ökad säkerhet

Non-custodial staking förbättrar säkerhet och kontroll genom att staking sker direkt från cold-storage, vilket eliminerar behovet och risken med att överföra kryptovalutor till tredje part.

Virtunes nyckelkomponenter

Säkert: Institutionell säkerhetsnivå genom en rad säkerhetsåtgärder såsom cold storage

Fysiskt uppbackad: Produkterna är alltid minst 100% fysiskt backade med motsvarande kryptovalutor

Enkel åtkomst: Lättillgänglig via din bank eller sparplattform utan behov av ett separat konto

Handlas direkt: Handlas direkt under börsens öppettider som en vanlig aktie

Handla VIRSETHS ETP

Virtune Staked Ethereum ETP SEK (VIRSETHS ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på Nasdaq Stockholm.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETPgenom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValuta
Nasdaq StockholmVIRSETHSSEK

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version