Nyheter

Vi adderar ytterligare prisinformation

Publicerad

den

Under helgen har vi adderat ytterligare prisinformation i form av en rad nya kursgrafer och prisuppgifter på Etfmarknadens hemsida. Sedan tidigare har vi lagt upp priser på amerikanska ETFer.

Vi nu erbjuda våra besökare tillgång till grafer som gör att det går att ta del av prisutvecklingen av många olika kryptovalutor, råvaror och börsindex. Dessa går att handla genom en CFD-mäklare. Det är vår förhoppning att en utökad information om råvaror och börsindex kommer att gynna våra besökare.

Det är vår förhoppning att vi skall kunna tillhandahålla en ytterligare prisinformation om ETFer och andra typer av finansiella tillgångar genom externa parter i framtiden. Diskussioner pågår redan om samarbeten med en rad olika företag. På sikt kommer vi även att addera information om valutor på sajten.

I samarbete med Plus500

Priserna erbjuds i samarbete med CFD-mäklaren Plus500. Plus500 är en ledande aktör som låter dig handla många börshandlade fonder och all världens råvaror via CFD-kontrakt. De erbjuder en hävstång på upp till 30 ggr så att du kan dra maximal nytta av marknadens prisförändringar. Gratis avancerade och enkla verktyg för att kontrollera din trading. Det är enkelt att komma igång och minsta insättning är 1000 kr. Testa även att handla med demopengar.

Tänk på att alla former av handel innefattar risk, som innebär att du både kan tjäna och förlora pengar. Handel med hävstång passar erfarna handlare, inte nybörjare. 82% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med risken att du kommer att förlora dina pengar. Observera att CFD:er är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version