Nyheter

VDAB10 ETP ger exponering mot tio digitala tillgångar på samma gång

Publicerad

den

Valour Digital Asset Basket 10 ETP (VDAB10 ETP) är en börshandlad produkt som spårar priset på de 10 största digitala tillgångarna baserat på det genomsnittliga månatliga börsvärdet den 15:e kalenderdagen i månaden, för de två senaste månaderna. Beståndsdelarna viktas med deras nuvarande börsvärde, med en maximal vikt på 30 procent.

Om en beståndsdel överstiger maxvikten kommer dess vikt att reduceras till maxvikten och övervikten kommer att omfördelas proportionellt över alla andra indexkomponenter. Denna process upprepas tills ingen komponent har en vikt som överstiger den maximala vikten. Urvalet av beståndsdelar och deras målvikter balanseras om kvartalsvis den sista arbetsdagen i månaden, med början i slutet av juni.

Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10) gör investeringar i kryptoekosystemet enkel, säker och kostnadseffektiv, tillgänglig för köp på reglerade börser via vilken bank eller mäklare som helst.

Handla VDAB10

Vinter Valour Digital Asset Basket 10 Index (”VDAB10”) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på Börse Frankfurt Zertifikate AG.

Börse Frankfurt Zertifikate AG är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Börse Frankfurt Zertifikate AGEURVDAB10

Om VDAB10

Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10) är en börshandlad produkt (ETP) i form av ett certifikat, som är öppet och spårar utvecklingen för den underliggande tillgången 1:1

För att köpa Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10) ETP behöver du ett konto hos en bank, mäklare eller finansiell rådgivare som har tillgång till börsen/börsen.

Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10) ETP ger exponering för prestanda för de tio bästa mynten genom att spegla deras rörelser genom börsvärde och ett 30-procentigt-tak.

Valour tar ut en förvaltningsavgift på 1,90 % för denna produkt.

Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10) är tillgänglig i Euro.

Eftersom certifikaten är denominerade i en annan valuta än USD, observera att det finns en inneboende valutaexponering mellan denna valuta och USD som kan påverka produktens rörelser och värde.

Observera också att det kan finnas avgifter förknippade med att köpa eller sälja produkterna från din bank eller mäklare.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version