Nyheter

Varför lagrar folk sitt guld utomlands?

Publicerad

den

Yttrandet om guldlagring är extremt polariserat. Nästan exakt hälften av världens guldköpare föredrar att lagra sitt guld hemma, eftersom de litar på den inhemska äganderätten. De andra halvan föredrar att lagra det utomlands. Överraskande är detta förhållande konsekvent oavsett vilket land folk bor i.

Det är därför är Bullion Vault– unikt bland detaljhandelsguldleverantörer – erbjuder lagringsalternativ i fem separata jurisdiktioner. Storbritannien, Schweiz, Singapore, Kanada och USA. Detta ger BullionVault-användare valet av fem olika lagringsplatser.

Bullion Vault kan du växla valv på några sekunder genom att sälja i ett och köpa i ett annat [du kan bara göra detta där avvecklingen är omedelbar, som det är på BullionVault]. Och eftersom alla BullionVaults valv drivs av LBMA-ackrediterade valvoperatörer kan du också ordna transporter av hela tackor direkt från valv till valv.

Det här är några av de sätt som Bullion Vault har skapats för att ge dig den lagringsflexibilitet du behöver för att känna dig säker.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version