Nyheter

Valours Uniswap ETP började handlas på NGM i dag

Publicerad

den

Valour är glada att kunna meddela att handeln med med Valours Uniswap ETP, Valour Uniswap SEK (VALOUR UNISWAP (UNI) SEK – CH1114178754) börjar på Stockholms Nordic Growth Market (NGM). Valour lanserade sin eurodenominerade Valour Uniswap ETP på Frankfurt Boerse i oktober, den första Uniswap ETP i världen. Dess produkt i svenska kronor (SEK), Valour Uniswap (UNI) SEK, noterad på NGM gör det möjligt för nordiska investerare att för första gången enkelt och säkert få exponering mot UNI, den infödda symbolen för världens största decentraliserade börs, Uniswap, via sin bank eller mäklare.

Uniswap, världens mest populära decentraliserade börs (”DEX”), upplever en oöverträffad tillväxt, med 4,13 miljarder USD i total likviditet för närvarande på plattformen. Ett protokoll med öppen källkod byggt på Ethereum blockchain, det är en likviditetsleverantör för handel med tokens på Ethereum-nätverket, känd som ERC-20-tokens. Den gångna helgen delade Uniswap Labs att Uniswap-protokollet passerade 600 miljarder USD i total handelsvolym sedan lanseringen i november 2018.

Handla Om Valour Uniswap (UNI) SEK

Valours Uniswap ETP handlas på Nordic Growth Market, en reglerad börs i Sverige. Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Om Valour Uniswap (UNI) SEK

Valour Uniswap (UNI) SEK är världens första fullt säkrade, passiva investeringsprodukt med Uniswaps infödda token, UNI, som sin underliggande tillgång. Valour Uniswap SEK ETP (ISIN-kod CH1114178754), handlas på Nordic Growth Market, en reglerad börs i Sverige.

Valour Uniswap SEK kan köpas via banker eller mäklare på samma sätt som alla andra värdepapper. Valour Uniswap SEK tar bort mysteriet, komplexiteten och kostnaderna för UNIs investeringar och förvaring, som hittills har hindrat mainstream-antagandet av digitala tillgångar och decentraliserad finansiering.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version