Nyheter

Valours Solana ETP börjar handlas på Frankfurtbörsen

Publicerad

den

Valour Solana (SOL) SEK, kommer att göra det möjligt för institutioner och individer att investera i SOL-tokenen lika enkelt som att köpa aktier från sin bank eller mäklare. Valours Solana ETP börjar handlas redan denna vecka på Frankfurtbörsen.

Valour är glada att kunna meddela att Valour fått godkännande att börja handla med Solana ETP (VALOUR SOLANA (SOL) EUR – CH1114178838) på Boerse Frankfurt Zertifikate AG. Valour Solana ETP gör det möjligt för investerare att få exponering mot SOL, den inhemska kryptovalutan i Solanas ekosystem, enkelt och säkert via sin bank eller mäklare.

Valour Solana ISIN: CH1114178838

Solana är den snabbaste blockkedjan i världen och det snabbast växande ekosystemet i kryptouniversum, med mer än 400 projekt som spänner över DeFi, NFT, Web3 och mer. Den är för närvarande bland de 10 bästa kryptovalutorna i världen efter börsvärde på 30,94 miljarder USD per den 31 januari 2022

Handla Valours Solana ETP

Valours Solana ETP (VALOUR SOLANA (SOL) EUR är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på Frankfurtbörsen, Boerse Frankfurt Zertifikate AG.

Frankfurtbörsen, Boerse Frankfurt Zertifikate AG är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version