Nyheter

Valour tillkännager utökat partnerskap med Autostock med en ny strategi, Coinbot Zero STEP

Publicerad

den

Den nya strategin, Coinbot Zero STEP, syftar till att ge investerarna ett bättre genomsnittligt anskaffningsvärde och kan användas på flera Valours produkter

Valour, det första och enda börsnoterade företaget som överbryggar klyftan mellan traditionella kapitalmarknader, Web3 och decentraliserad finansiering, tillkännagav idag en förlängning av det befintliga partnerskapet med Autostock, en svensk handelsplattform för att lansera en ny automatiserad handelsstrategi.

Autostock AB är en svensk analys- och handelsplattform exklusivt ansluten till Nordnet Bank, som erbjuder avancerade tekniska analysmetoder, automatiserade handelsfaciliteter och algoritmiska strategier. Den nya strategin, känd som Coinbot Zero STEP, kommer att skala in och ut i positionerna, i syfte att ge investeraren ett bättre genomsnittligt anskaffningsvärde.

”Efter den stora framgången med våra nuvarande strategier är vi mycket glada över att kunna tillkännage en ytterligare förlängning av vårt samarbete med Autostock”, säger Johanna Belitz, Valour Head of Sales France and Nordics. ”Coinbot Zero STEP sticker ut genom att erbjuda automatiserade handelsmöjligheter inte bara med Bitcoin och Ethereum, utan även med andra kryptotillgångar i Valours produktsvit. Detta gör det möjligt för investerare att automatisera sin exponering mot ett brett spektrum av underliggande tillgångar, inklusive Solana eller Cardano, med anmärkningsvärd effektivitet.”

”Utvecklingen av automatiserade strategier för digitala tillgångar är mycket imponerande”, säger Rikard Nilsson, VD för Autostock. ”Med Coinbot Zero STEP väljer vi riskspridning genom att använda flera kryptovalutor, vilket både är fördelaktigt för investeraren och ökar användaraktiviteten. Dessutom kapitaliserar STEP-strategin på perioder av svagare momentum genom att använda ett säljvillkor som är rotat i prisaktion. Automatiserade handelsbeslut baserade på empiriskt härledda algoritmer minskar effektivt påverkan av psykologiska faktorer som annars kan påverka handelsval.”

Valour erbjuder fullt hedgade ETPer för digitala tillgångar med låga eller inga förvaltningsavgifter, med produkter listade på europeiska börser, banker och mäklarplattformar. Valour ETPernas befintliga produktutbud omfattar Valour Uniswap(UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM), Binance (BNB), Enjin (ENJ), Bitcoin Carbon Neutral (BTCN) och Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10) ETPer med låga förvaltningsavgifter. ValourBitcoin Zeros flaggskeppsprodukter är Bitcoin Zero och Ethereum Zero, de första helt säkrade, passiva investeringsprodukterna med Bitcoin(BTC) och Ethereum(ETH) som underliggande tillgångar som är helt avgiftsfria.

Valours flaggskeppsprodukter är Bitcoin Zero och Ethereum Zero, de första helt säkrade, passiva investeringsprodukterna med Bitcoin(BTC) och Ethereum(ETH) som underliggande tillgångar som är helt avgiftsfria.

Om Autostock

Autostock AB är en svensk analys/handelsplattform exklusivt ansluten till Nordnet Bank, som erbjuder avancerade tekniska analysmetoder, automatiserade handelsmöjligheter och algoritmiska strategier. Användarna kan bestämma på vilken nivå de vill dra nytta av Autotrader-programvarans hjälpmöjligheter och ställa in programvaran individuellt för att passa deras preferenser. Autostock erbjuder också stöd för handlare att utveckla sina egna verktyg, hjälp med att utforska sina handelsidéer, felsöka skriptbaserade algoritmer och mycket mer. Användarna kan följas på Autostocks webbplats och på Facebook.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version