Nyheter

Valour Solana gör investeringar i SOL enkla

Publicerad

den

Valour SOLANA (SOL) är en börshandlad produkt, som gör investeringar i SOL enkla, säkra och kostnadseffektiva.

Solana är en decentraliserad blockchain och den snabbaste blockchain i världen, med mer än 400 projekt som spänner över DeFi, NFT, Web3 och mer.

Produkten är en en strukturerad investering i form av ett tracker certifikat enligt svensk lag. Den handlas på Nordic Growth Market (NGM) som är den primära marknadsplatsen.

Hur beräknas priset på certifikatet?

Referenspriset fastställs med hjälp av genomsnittspriset för den underliggande tillgången, SOL/USD, från tre av de mest likvida börserna. Börserna vars priser som används kan komma att variera beroende på deras handelsvolymer.

Varför Valour Solana (SOL)?

Låga avgifter. De mest konkurrenskraftiga förvaltningsavgifterna på marknaden.

Enkel och pålitlig. Investera i Solana på samma sätt som du köper aktier och ETFer.

Säker. Handlas på reglerade börser och säkras alltid till 100 procent.

Transparent. Tydlig konsekvent koppling mellan priset på Solana och Solana ETP.

Handla Valour Solana (SOL)

Valour’s Solana är en börshandlad produkt (ETP). För att vara specifik är det ett Open-ended Tracker Certificate, noterat på Nordic Growth Market (NGM) Stock Exchange.

För att köpa Valours Solana ETP behöver du ett konto hos en bank, mäklare eller finansiell rådgivare som har tillgång till NGM -börsen.

Då detta certifikat är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Populära

Exit mobile version