Nyheter

Valour Ripple (XRP) SEK spårar priset på kryptovalutan Ripple i svenska kronor

Publicerad

den

Valour Ripple (XRP) SEK är en börshandlad produkt som spårar priset på XRP, Ripples infödda token. XRP förbättrar främst globala finansiella överföringar och utbyte av flera valutor. Snabb och miljövänlig, den digitala tillgången XRP designades för att fungera som den mest effektiva kryptovalutan för olika applikationer inom finanssektorn.

Valour Ripple (XRP) SEK ETP (ISIN: CH1161139584) kommer att tillåta investerare att få exponering mot XRP genom banker eller mäklare, för att möta den växande efterfrågan på olika digitala tillgångsinvesteringar i Europa marknaderna.

XRP har ett börsvärde på 29,57 miljarder USD och rankas på en sjätte plats bland alla kryptovalutor globalt. Ripple XRP är en nyckelspelare inom det digitala valutaområdet, känd för sin användning för att underlätta snabba och billiga internationella pengaöverföringar. XRP fungerar på RippleNet och fungerar som en bryggvaluta i Ripples betalningsnätverk, vilket möjliggör sömlösa valutaväxlingar över hela världen. Detta har positionerat XRP som ett föredraget val för finansiella institutioner som söker effektiva alternativ till traditionella gränsöverskridande betalningsmetoder.

Produktdetaljer

EmittentValour Inc.
NamnValour Ripple (XRP) SEK
ISINCH1161139584
Valoren116113958
BasvalutaSEK
Underliggande tillgångRipple (XRP/USD)
SlutdatumOpen-ended
Förvaltningskostnad1,9 procent

Handla Valour Ripple (XRP)

Valour Ripple (XRP) är en europeisk börshandlad produkt som bland annat handlas på Nordic Growth Market (NGM).

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börs

BörsNamnValuta
Nordic Growth MarketVALOUR RIPPLE (XRP) SEK  SEK

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version