Nyheter

Valour rekryterar ny CIO

Publicerad

den

John Sjöberg var tidigare CTO och Head of Market Data på Nordic Growth Market (NGM), den svenska börsen och leverantör av teknik för börshandelssystem. Sjöberg kommer att arbeta som CIO, nära Valours VD, Tommy Fransson, och ledningsgruppen för DeFi Technologies, Valours moderbolag, för att leda Valours nästa tillväxtfas när de fortsätter att utöka sitt produktutbud internationellt.

Tommy Fransson, VD för Valour: ”John har en stor erfarenhet av att skapa och hantera extremt robust och innovativ IT-infrastruktur i en fullt reglerad miljö. Hans kompetens och hans intresse för kontinuerlig utveckling av marknaden kommer att vara ett stort stöd för vårt team.”

Sjöberg: ”Valour har på kort tid gjort fantastiska framsteg på finansmarknaden genom att ge enkel tillgång till detaljhandel i en ökande uppsättning kryptovalutor. Att ge privatinvesterare ett bredare utbud av investeringsmöjligheter i kvalitetsprodukter ligger mig varmt om hjärtat och jag är glad över att ansluta mig till Valour med dess begåvade och hårt arbetande team och vara en del av deras framtid.”

Handla Valours produkter

Flera av Valours produkter finns att handla på Nordic Growth Market (NGM), i svenska kronor. Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version