Nyheter

Valour når 300 miljoner USD i tillgångar under förvaltning

Publicerad

den

Valour, den banbrytande emittenten av digitala tillgångsbörshandlade produkter (”ETPs”), har passerat 300 miljoner USD i tillgångar under förvaltning (AUM). Denna prestation markerar en exceptionell första tio månader av 2021, eftersom AUM ökade med mer än 3091% sedan början av året. Under de senaste 15 dagarna har AUM ökat med mer än 50 miljoner USD.

Valour presenterade nyligen världens första och enda Uniswap ETP, som noterades på Börse Frankfurt Zertifikate AG (”Frankfurt”) förra veckan. Deras nyligen lanserade Valour Solana-produkt (Ticker: Valour Solana SEK) har sett ett starkt investerarintresse och inflöden, vilket gör den till den snabbast växande produkten hittills. Med den nyligen genomförda noteringen av Valours ETP på Frankfurt och förväntad notering på Euronext, förväntar sig Bolaget ytterligare tillväxt av Valours AUM.

”Lanseringen av världens första och enda Uniswap ETP tillsammans med både privata och institutionella investerare som inser hur innovativa våra ETP är har resulterat i snabb tillväxt av AUM, ett bevis på teamet på Valour.” sa Russell Starr, verkställande direktör för DeFi Technologies. ”DeFi Technologies och Valour är positionerade för explosiv tillväxt när vi lanserar våra nuvarande ETP:s tillsammans med ytterligare innovativa DeFi ETPer i pipelinen på relevanta globala börser. Aktieägarna borde vara extremt glada när vi ser till att växa vår AUM aggressivt under de kommande månaderna.”

Diana Biggs, verkställande direktör för Valour och Chief Strategy Officer för DeFi Technologies, sade: ”Vi är oerhört nöjda med den fortsatta tillväxten av vårt AUM. Valour-teamet ser fram emot introduktionen av fler förstklassiga produkter, också som ytterligare börsnoteringar som kommer att hjälpa investerarna att bredda tillgången till denna spännande nya tillgångsklass.”

Valour erbjuder helt säkrade digitala tillgångshandlade produkter med låga till noll förvaltningsavgifter. Valours Uniswap (UNI) ETP är världens första och enda, med Cardano (ADA), Polkadot (DOT) och Solana (SOL) ETPer de första i sitt slag i Norden. Valours Bitcoin Zero och Valour Ethereum Zero är fortfarande den första och enda fullt säkrade, passiva investeringsprodukten med Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) som underliggande som är helt avgiftsfria, med konkurrenter som tar ut upp till 2,5 % i förvaltningsavgift

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version