Nyheter

Valour lanserar och börjar handla världens första Uniswap ETP

Publicerad

den

En ny ETP, Valour Uniswap, kommer att göra det möjligt för institutioner och individer att investera i Uniswap (UNI) lika enkelt som att köpa aktier från sin bank eller mäklare. Valour lanserar och börjar handla världens första Uniswap ETP

Uniswap är världens största decentraliserade börs, med 12,6 miljarder USD i börsvärde och 5,1 miljarder USD Total Value Locked (TVL) i protokollet1

Valour har för närvarande över 290 miljoner USD i Assets Under Management (AUM) från sina befintliga produkter

Valour är glada att kunna meddela att handeln med Valour Uniswap (VALOUR UNISWAP – CH1114178846) börjar på Börse Frankfurt Zertifikate AG (”Frankfurt”). Valour Uniswap ETP gör det möjligt för investerare att få exponering mot UNI, den infödda symbolen för världens största decentraliserade börs, Uniswap, enkelt och säkert via sin bank eller mäklare.

Uniswap, världens mest populära decentraliserade börs (”DEX”), upplever en oöverträffad tillväxt, med 4,8 miljarder USD i total likviditet för närvarande på plattformen. Ett protokoll med öppen källkod byggt på Ethereum blockchain, det är en likviditetsleverantör för handel med tokens på Ethereum-nätverket, känd som ERC-20-tokens. Den gångna helgen delade Uniswap Labs att Uniswap-protokollet passerade 500 miljarder USD i total handelsvolym sedan lanseringen i november 2018.

Om Valour Uniswap

Valour Uniswap är världens första fullt säkrade, passiva investeringsprodukt med Uniswaps infödda token, UNI, som sin underliggande tillgång. Valour Uniswap ETP, tillgänglig i EUR (VALOUR UNISWAP, ISIN-kod CH1114178846), kommer att handlas på Börse Frankfurt Zertifikate AG.

Valour Uniswap, som är tillgängligt för köp via banker eller mäklare på samma sätt som alla andra värdepapper, tar bort mysteriet, komplexiteten och kostnaderna för UNIs investeringar och förvaring som hittills har hindrat mainstream-antagandet av digitala tillgångar och decentraliserad finansiering.

Handla Valour Uniswap

Valour Uniswap är en europeisk börshandlad produkt. Denna ETP handlas på Boerse Frankfurt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna Valour Uniswap genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version