Nyheter

Valour lanserar ny Polkadot ETP

Publicerad

den

Valour tillkännager lanseringen av sin senaste investeringsprodukt, en ny Polkadot ETP med namn Valour Polkadot (DOT) SEK. Denna är nu live på Nordic Growth Market (NGM).

Valour Polkadot (DOT) SEK (VALOUR POLKADOT SEK, ISIN: CH1114178770) är en ETP som ger investerare exponering för DOT, den ursprungliga symbolen för Polkadot-protokollet. DOT är bland de tio bästa kryptovalutorna i världen med kapitalisering, för närvarande till USD 21,4 miljarder. Valour är stolta över att lansera den här nya produkten som gör investerarnas tillgång till DOT enkel och säker.

Om Polkadot

Polkadot är ett nästa generations blockchain-protokoll som möjliggör interoperabilitet och skalbarhet för flera blockkedjor. Ett öppen källkodsprojekt grundat av Web3 Foundation, Polkadots ursprungliga token, DOT, utför tre viktiga funktioner: att tillhandahålla styrning för nätverket, driva nätverket via staking och stödja skapandet av fallskärmar, specialiserade blockchains som ansluter till Polkadot.

Läs mer om Valour Polkadot (DOT) SEK

Handla Polkadot ETP

Då detta certifikat är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version