Nyheter

Valour ingår partnerskap med den tyska mäklaren justTRADE

Publicerad

den

Valour, ett teknikföretag som överbryggar klyftan mellan traditionella kapitalmarknader och decentraliserad finans, tillkännagav i veckan ett partnerskap med tyska mäklaren justTRADE. Partnerskapet kommer att behålla Valour som leverantör av fysiskt stödda krypto-ETPer till onlinemäklarens sparplansprogram (Sparplan) i slutet av året. Valour kommer också att erbjuda hela sitt utbud av krypto-ETPs som Bitcoin, Ethereum samt andra som Enjin och Uniswap omedelbart.

JustTRADE förser för närvarande sina kunder med innovativa produkter och tjänster så att de enkelt och bekvämt kan utföra sina bank- och värdepapperstransaktioner. Partnerskapet markerar en första för justTRADE-investerare som väljer att lägga till digitala tillgångar på sina bankkonton med Valours noll förvaltningsavgifter exklusive Bitcoin och Ethereum.

”Vi är mycket glada över att kunna erbjuda tyska kunder som vill lägga till kryptosäkerhetstillgångar till sin portfölj det övertygande alternativet att göra det tack vare justTRADE, vår första partner i DACH-regionen”, säger Marco Infuso, Chief Sales Officer på Valour. ”Detta partnerskap ger en ytterligare väg för investerare att få tillgång till Valour-produkter på ett transparent och säkert sätt – ytterligare en milstolpe i att utöka vår globala färdplan.”

”För en enastående kundupplevelse kan investerare nu handla med kryptoprodukter från Valour som passar våra krävande kunders behov och säkerställer marknadsdeltagande till lägsta kostnad – speciellt i de mest omsatta Cryptos Bitcoin och Ethereum”, säger Michael B. Busshaus , VD och medgrundare av justTRADE. JustTRADE har tillsammans med vår partner Valour lyckats erbjuda investeringar i Bitcoin och Ethereum gratis, vilket innebär nollorderavgifter såväl som noll förvaltningsavgifter – helt unikt för marknaden som våra kunder har längtat efter ett tag – bara standardmarknadsspreaden på börsen måste betalas.”

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version