Nyheter

Valour Inc. lanserar ETP för fysisk staking av Ethereum: Förenklar staking-innovation för traditionella investerare

Publicerad

den

DeFi Technologies, ett kryptonationellt teknikföretag som banar väg för konvergensen mellan traditionella kapitalmarknader och världen av decentraliserad finansiering (”DeFi”), är glada att meddela att dess dotterbolag Valour Inc. (”Valour”), en ledande emittent av börshandlade produkter (”ETP”) som ger förenklad tillgång till digitala tillgångar, har lanserat sin 1Valour Ethereum Physical Staking ETP, ETP för fysisk staking av Ethereum, som ska omdefiniera och förenkla Ethereum-investeringslandskapet. Denna innovativa produkt syftar till att utnyttja kärnan i Ethereum och samtidigt erbjuda investerare tillgång till ytterligare avkastningsmöjligheter.

1Valour Ethereum Physical Staking ETP (ISIN GB00BRBMZ19) emitteras av Valours nya EU-omfattande emissionsplattform för fysiskt lagrade digitala tillgångar Valour Digital Securities Limited (”VDSL”). Denna Jersey-baserade värdepappersemittent har erhållit godkännanden från både svenska och Jersey tillsynsmyndigheter och stöds av digitala tillgångar som fysiskt skyddas av licensierade förvaringsleverantörer.

Den nya ETPen med staking är tillgänglig för handel på Frankfurter Wertpapierboerse/ XETRA och är redo att förenkla deltagandet i nätverket för investerare. Med en fast avkastning, odefinierad löptid och en förvaltningsavgift på 1,49 % har investerare möjlighet att få passiv avkastning, undvika de tekniska utmaningarna med staking och aktivt bidra till det framväxande DeFi-landskapet. Förbättrade säkerhetsåtgärder inklusive slashing-försäkring och full säkerhet innebär att investerare drar nytta av ytterligare transparens och säkerhetsåtgärder.

Kryptostaking är en hörnsten i blockkedjedynamiken. Det gör det möjligt för entusiaster att fördjupa sig i styrning och konsensus i PoS-blockkedjor (Proof of Stake) och få belöningar för sina bidrag. I motsats till energihungriga Proof-of-Work-system lutar sig PoS-nätverk på validerare som pantsätter tillgångar för att bekräfta och inleda nya block. Staking-landskapet är dock inte utan komplikationer – validerare kämpar ofta med tillgångslåsningar under bindningsperioder, liksom uthärdliga unbonding-perioder innan belöningar låses upp.

Olivier Roussy Newton, VD för Valour, kommenterar: ”1Valour Ethereum Physical Staking ETP exemplifierar Valour’s åtagande att skapa innovativa och pålitliga investeringsinstrument. Vi förstår utmaningarna och komplexiteten i kryptoinvesteringar. Vårt uppdrag är att överbrygga klyftan och tillhandahålla möjligheter att förbättra avkastningen som är okomplicerade för våra investerare. Dessutom är alla ETPer som utfärdas under VDSL-paraplyet utrustade med det fysiska leveransalternativet som kan gynna investerare baserade i Tyskland med en skatteförmån efter en innehavsperiod på ett år.”

Genom att samarbeta med elitenheter som VQF-registrerade Copper Markets (Switzerland) AG för förvaring och branschstabila Blockdaemon för staking-tjänster, garanterar Valour högsta säkerhet, vilket säkerställer en konsekvent säkerställd, icke-förvaringsmiljö för staking.

Valour Inc. inbjuder progressiva investerare att delta i denna revolutionerande satsning, som frigör Ethereums potential på det mest tillgängliga och säkrade sättet.

Utöver sin nya plattform för digitala tillgångar, som inkluderar 1Valour Bitcoin Physical Carbon Neutral ETP och Valour Digital Asset Basket 10, erbjuder Valour fullt hedgade ETP:er för digitala tillgångar med låga eller inga förvaltningsavgifter, med produktlistning på europeiska börser, banker och mäklarplattformar. Valour ETP:s befintliga produktutbud omfattar Valour Uniswap(UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM), Binance (BNB), Enjin (ENJ), Bitcoin Carbon Neutral (BTCN) och Valour Digital Asset Basket 10(VDAB10) ETP:er med låga förvaltningsavgifter. Valour Bitcoin Zeros flaggskeppsprodukter är Bitcoin Zero och Ethereum Zero, de första helt säkrade, passiva investeringsprodukterna med Bitcoin(BTC) och Ethereum(ETH) som underliggande tillgångar som är helt avgiftsfria.

Om DeFi Technologies

DeFi Technologies Inc.(NEO: DEFI) (GR: R9B)(OTC: DEFTF) är ett kryptotekniskt teknikföretag som banar väg för konvergensen mellan traditionella kapitalmarknader och världen av decentraliserad finansiering (DeFi).

Med ett dedikerat fokus på branschledande Web3-teknik syftar DeFi Technologies till att ge breda investerare tillgång till framtidens finans. Med stöd av ett uppskattat team av experter med lång erfarenhet av finansmarknader och digitala tillgångar är vi fast beslutna att revolutionera hur individer och institutioner interagerar med det föränderliga finansiella ekosystemet.

Gå med i DeFi Technologies digitala community på Linkedin och Twitter, och för mer information, besök https://defi.tech/

Om Valour

Valour Inc. utfärdar börshandlade produkter (ETPer) som gör det möjligt för privatpersoner och institutionella investerare att få tillgång till digitala tillgångar som Bitcoin på ett enkelt och säkert sätt via sitt traditionella bankkonto. Valour grundades 2019 och är baserat i Zug, Schweiz, och är ett helägt dotterbolag till DeFi Technologies Inc.(NEO: DEFI) (GR: R9B)(OTC: DEFTF).

För mer information om Valour, besök https://valour.com

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version