Nyheter

Valour Asset Managements CEO Tommy Fransson avgår

Publicerad

den

Valour Inc. (Kanada), ett teknikföretag och det första och enda börsnoterade företaget som överbryggar klyftan mellan traditionella kapitalmarknader och decentraliserad finans, meddelade idag att Tommy Fransson kommer att avgå som VD för Valour Asset Management i dess dotterbolag Valour Inc. ( Caymanöarna) gäller idag.

”Jag är väldigt tacksam för den här tiden på Valour och att jag har haft turen att träffa så fantastiska människor. Jag är övertygad om att Valour på ett effektivt sätt kommer att fortsätta sin väg mot att bli den ledande leverantören av digitala tillgångar och jag kommer att fortsätta att följa företaget på nära håll”, säger Tommy Fransson, avgående VD för Valour Asset Management. ”Min avgång från Valour är bitterljuv men jag har fått en möjlighet att förverkliga en ambition som går tillbaka till den tidiga delen av min karriär som jag helt enkelt inte kunde föra vidare.”

”Tommy Fransson har hjälpt till att skapa ett bestående och obestridligt arv hos Valour, säger Russell Starr, VD för Valour Inc. (Kanada). ”Tommy fick en omedelbar inverkan som VD för Valour Asset Management, och etablerade en tydlig strategisk riktning och identitet som har hjälpt till att bana väg för våra produkter i hela Europa. Företaget kommer att använda tillfället att omvärdera koncernens styrning och har fullt förtroende för det formidabla ledarteam för att vägleda företaget genom denna övergång.”

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version