Nyheter

Välkommen till Valour Crypto Trader Summit i Stockholm!

Publicerad

den

Varmt välkommen till Valour Crypto Trader Summit där vi kommer att dyka djupt in i världen av kryptovalutor och digitala tillgångar. Du kommer att få lyssna till branschexperter inom både krypto och investeringar. En möjlighet för dig att förstå, analysera och hantera denna nya och spännande tillgångsklass!

Eventet äger rum onsdagen den 25 oktober 2023 kl. 17:00 på Scandic Park, Karlavägen 43 i Stockholm.

Kom och nätverka med likasinnade individer, utbyt idéer och få värdefulla kunskaper för att navigera i de digitala tillgångars universum. Utforska möjligheter och lär dig strategier för att maximera din framgång.

Det kommer att serveras ett lättare tilltugg under kvällen.

Anmäl dig nu för att säkra din plats på Crypto Trader Summit, ett evenemang du inte vill missa! Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

Agenda

17:00 – 17:30 Mingel

17:30 – 18:00 Därför ger krypto en extra växel till din portfölj

Johanna Belitz är ansvarig för försäljning och marknadsföring för Valour i Norden. Hon kommer tidigare från BNP Paribas där hon lanserade deras verksamhet för börshandlade investeringsprodukter i Sverige och Finland.

18:00 – 18:45 Hur man får (och tappar) edge i krypto

Christoffer De Geer är entreprenör och driver idag vattenkraftverk med tillhörande batterilager och bitcoinminingsoperationer. Han har byggt upp ett blockkedjeanalysbolag vars primära kunder är banker, polis och europeisk underrättelsetjänst. Han var en del av världens första listade bitcoininstrument på Nasdaq Nordic, och han drev och börsnoterade Sveriges största kryptoväxlare. Han sitter idag i styrelsen för ett investmentbolag primärt fokuserat på krypto och blockkedjerelsterade projekt samt i styrelsen för ett bolag som säljer solpaneler med patenterad teknologi. Utöver det är han mycket aktiv inom bitcoinindustrin inom vilken han har skrivit två facklitterära böcker.

18:45 – 19:00 Bensträckare

19:00 – 19:45 Automatiska handelsstrategier för krypto

Rikard Nilsson är VD för Autostock AB som driver plattformen Autotrader i samarbete med Nordnet, och har utvecklat koncept för automatisk handel sedan 2007. På senare år har fokus legat på trading-utbildningar och att erbjuda Sveriges största utbud av algos. Nyckelordet är diversifiering, där Autotraders kraftfulla scriptmotor möjliggör samtidig exekvering av flera individuella handelsstrategier som hjälper till att sprida riskerna och öka den riskjusterade avkastningen. Rikard kommer gå igenom ett par enkla trading-strategier för krypto, och även exempel på strategiportfölj för index och råvaror. Tanken är att villkoren för att köpa och sälja ska vara så enkla att alla kan ha nytta av det, även för manuell trading.

19:45 – 20:30 Teknisk Analys på krypto

Tobbe Rosén är en av Sveriges mest välkända och skickliga tekniska analytiker. Han har aktivt handlat aktier i över 35 år, skrivit 5 böcker i ämnet och är en uppskattad utbildare som har genomfört över tusen utbildningar i ämnena aktiehandel och teknisk analys.

Valour Crypto Trader Summit: Förstå, analysera och hantera digitala tillgångar

Välkommen till Valour Crypto Trader Summit där vi kommer att dyka djupt in i världen av kryptovalutor och digitala tillgångar. Du kommer att få lyssna till branschexperter inom både krypto och investeringar. Detta event är en möjlighet för dig att förstå, analysera och hantera denna nya och spännande tillgångsklass.

Eventet äger rum onsdagen den 25 oktober 2023 kl. 17:00 på Scandic Park, Karlavägen 43 i Stockholm.

Kom och nätverka med likasinnade individer, utbyt idéer och få värdefulla kunskaper för att navigera i de digitala tillgångars universum. Utforska möjligheter och lär dig strategier för att maximera din framgång.

Det kommer att serveras ett lättare tilltugg under kvällen.

Anmäl dig nu för att säkra din plats på Crypto Trader Summit, ett evenemang du inte vill missa!

Om arrangören

Valour är emittent av börslistade investeringsprodukter och erbjuder fullt hedgade ETP:er på digitala tillgångar med låga eller inga förvaltningsavgifter. Valours befintliga produktutbud inkluderar Valour Avalanche, Valour Cardano, Valour Polkadot, Valour Solana, Valour Uniswap, och Valour Digital Basket 10 (VDAB10).

Valours flaggskeppsprodukter är Valour Bitcoin Zero och Valour Ethereum Zero, där förvaltningsavgiften är 0%.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version