Nyheter

USLH ETP ger en exponering mot Ethereum till en låg kostnad

Publicerad

den

21Shares Ethereum Core ETP (USLH ETP) strävar efter att ge investeringsexponering mot Ethereum. ETP kan delta i utlåning mot säkerhet, vilket gör att CETH kan vara en av de mest konkurrenskraftiga Ethereum ETPerna på marknaden. Låneavtalen med låntagare genomförs genom institutionella kreditpartners. Lån översäkras och övervakas dagligen för att skydda aktieägarnas intressen.

Kvalificerade säkerheter för denna produkt är USD/USDC och Ethereum.

Mål

21Shares Ethereum Core ETP försöker spåra Ethereums investeringsresultat.

Enkel

Få tillgång till den innovativa kryptotillgångsklassen utan att registrera dig för ett nytt konto. Investerare kan köpa CETH genom sin befintliga bank eller mäklarhus.

Tillväxt

Ethereum är en av de ledande smarta kontraktsplattformarna inom kryptoindustrin och är för närvarande den näst största kryptotillgången efter börsvärde. Ethereum fångar tillväxten av den blomstrande digitala ekonomin genom att bana väg för framväxten av Web 3 och dess underliggande sektorer, såsom decentraliserad finans (DeFi), spel, konst, media och musik (NFT).

Säkerhet

Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla USLH ETP

21Shares Ethereum Core ETP (USLH ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på bland annat Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValuta
Deutsche Boerse XetraUSLH GYUSD
SIX Swiss ExchangeCETH SEUSD

Underliggande tillgångar

KryptovalutaViktEnhet per ETPReferenspris
Ethereum100.00%0.00367694 ($4.85)$1319.16

Underliggande tillgångar kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version