Nyheter

US Global Investors diskuterar flygbolagstillväxt, infrastrukturuppgraderingar och JETS

Publicerad

den

US Global Investors Chief Investment Officer Frank Holmes diskuterar tillståndet för flygbranschen, flygbolagstillväxt och US Global JETS UCITS ETF i en intervju med Proactives Stephen Gunnion.

Holmes lyfte fram den positiva tillväxten i den amerikanska flygsektorn och de ansträngningar som görs för att förbättra infrastrukturen och energieffektiviteten på flygplatser. Han påpekade att betydande investeringar görs för att uppgradera anläggningar, skapa högbetalda jobb och åtgärda bristen på piloter på grund av pensionering.

Holmes betonade också att drivkraften för energieffektivitet skapar en mer hållbar och effektiv reseupplevelse, med hjälp av teknologier som AI och ansiktsigenkänning.

Han noterade att uppgraderingar lockar affärsresenärer, som upplever förändringar i demografin på grund av arbetsmöjligheter på distans. ETF:s framgång tillskrivs kontinuerlig forskning och analys, vilket speglar branschens engagemang för förbättrad teknik och kundupplevelse.

US Global Jets UCITS ETF ’JETS’ ger exponering mot den globala flygbranschen inklusive flygbolagsoperatörer och tillverkare från hela världen.

Handla JETS

HANetf U.S. Global Jets UCITS ETF är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version