Nyheter

Uppgången för en fond med fokus på cybersäkerhet

Publicerad

den

De nya marknaderna för företagens och den personliga säkerheten har förskjutits till cyberrymden, där en stor del av företagens digitala infrastruktur finns i dag. Det är också vad som ligger bakom en av de största succéerna på den globala ETF-marknaden under det senaste året. För ganska precis ett år sedan påbörjades handeln med den första börshandlade fonden som fokuserar på företag som replikerar aktiekurserna för företag inom Cybersäkerhetssektorn, PureFunds ISE Cyber Security ETF (NYSEarca: HACK). Vi tittar mer på Uppgången för en fond med fokus på cybersäkerhet

När denna börshandlade fond lanserades var den redan från början mycket uppmärksammad. Orsakerna till den stora medietäckningen var det massiva dataintrång som skedde hos Sony vid detta tillfälle och den ökade oron för de digitala hot som både företag och privatpersoner utsätts för dagligen. På mindre än et år har HACK noterat inflöden på mer än en miljard dollar.

Vad ligger bakom denna börshandlade fonds uppgång och hur ser famtiden ut? Tom Lydin från ETF Trends har träffat PureFunds VD, Andrew Chanin, för att diskutera den mycket lyckade lanseringen av HACK och hur Andrew Chanin tror att framtiden ser ut för Cybersäkerhet. Lyssna på Tom och Andrew i denna video.

https://youtube.com/watch?v=gYn-u1EEyA8%3Ffeature%3Dplayer_embedded

https://youtube.com/watch?v=gYn-u1EEyA8%3Ffeature%3Dplayer_embedded

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version