Nyheter

UNIX ETP ger exponering mot kryptovalutan Uniswap

Publicerad

den

Global X Uniswap ETP (UNIX ETP) investerar i Uniswap. Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,99 % p.a. Denna ETN replikerar utvecklingen av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan. Global X Uniswap ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 0 miljoner euro under förvaltning. Denna ETN är yngre än 1 år och har sin hemvist i Jersey.

Skäl att överväga UNIX

Viktigaste fördelarna

  • Fysiskt uppbackad av Uniswap – en framstående digital tillgång. Uniswap är en ledande decentraliserad digital tillgångsbörs som underlättar handel utan behov av mellanhänder.
  • UNIX handlas på reglerade börser.
  • UNIX har motsvarande Uniswap-rättigheter i en segregerad digital plånbok med en ansedd och erfaren förvaringsinstitut för digitala tillgångar.

Potentiella risker

  • En investering i UNIX innebär en viss risk. Varje beslut att investera bör baseras på informationen i grundprospektet.
  • Värdet på UNIX kan gå upp eller ner och en innehavare kan förlora en del av eller hela det investerade beloppet.
  • Priset på Uniswap kan fluktuera kraftigt och kan påverkas av faktorer inklusive investerares sentiment och andra politiska, finansiella eller ekonomiska händelser.
  • Priset till vilket UNIX handlas på en börs kanske inte alltid återspeglar priset på Uniswap.

Sammanfattning

Global X Uniswap ETP (UNIX) är en fysiskt backad börshandlad produkt som försöker ge kostnadseffektiv åtkomst för att spåra värdet av Uniswap – en framstående digital tillgång. Uniswap är en ledande decentraliserad digital tillgångsbörs som underlättar handel utan behov av mellanhänder.

Mål

Global X Uniswap ETP (UNIX) strävar efter att uppnå direkt exponering för digitala tillgångar genom att direkt investera i Uniswap.

Investeringsstrategi

Produkten spårar värdet av kryptovalutan Uniswap.

Handla UNIX ETP

Global X Uniswap ETP (UNIX ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna börshandlade kryptovaluta handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURUNIX

Största innehav

KrypovalutaVikt %
Uniswap100%

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version