Nyheter

U.S. Global Jets UCITS ETF flyger till Europa

Publicerad

den

US Global Jets UCITS ETF (JETS) medskapare Frank Holmes berättar för Proactive om dden nystartade fonden kommer att ge exponering för flygindustrin när den spårar företag inom det kommersiella flygbolaget, flygplanstillverkning och flygplatsterminaltjänster och industrier. En av de mer populära satsningarna under Coronapandemin har varit flygbolag och dess framtida återhämtning. U.S. Global Jets UCITS ETF flyger till Europa.

Holmes säger att medan Coronaviruset har stört industrin enormt, har vaccinutbyggnaden uppmuntrat turistresor och förväntar sig en ”stor, andra etapp” comeback för flygresor. Holmes säger att inkluderade i denna ETF är amerikanska flygbolag, liksom europeiska flygplatser.

Handla JETS ETF

US Global Jets UCITS ETF (JETS) är en europeisk börshandlad fond som handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version