Nyheter

TY3S ETP ger tre gånger den omvända utvecklingen på den amerikanska tioåringen

Publicerad

den

WisdomTree US Treasuries 10Y 3x Daily Short (TY3S ETP) är en helt säkerställd, UCITS-kvalificerad börshandlad produkt. ETP ger tre gånger den inversa dagliga utvecklingen för US Treasury Note 10Y Rolling Future-index, som spår framtida 10-åriga amerikanska statsobligatoterminer plus ränteintäkterna på det säkerställda beloppet. 10-åriga amerikanska statsobligatoterminer handlas på CBOT och levererar amerikanska statsobligationer med 6,5-10 år till förfall.

Till exempel, om indexet stiger med 1% under en dag, kommer ETP att sjunka med 3%, och om indexet faller med 1% över en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter och ränteintäkter.

*Tidigare Boost US Treasuries 10Y 3x Short Daily ETP

US Treasury Note 10Y Rolling Future Index

US Treasury Note 10Y Rolling Future Index replikerar resultatet för en lång position i framtida 10-åriga US Treasury Note terminkontrakt. 10-åriga US Treasury Note-terminer handlas på CBOT och levererar amerikanska statsobligationer med 6,5-10 år till förfall.

Kontrakt med första månaden är terminsavtal med närmast utgångsdatum. Varje kvartal, innan det nuvarande första månadskontraktet löper ut, rullar indexet till nästa första månadskontrakt.

Handla TY3S ETP

WisdomTree US Treasuries 10Y 3x Daily Short (TY3S ETP) är en europeisk börshandlad produkt som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBP3TYSIE00BKS8QT65
Borsa ItalianaEUR3TYSIE00BKS8QT65
XetraEURTY3S IE00BKS8QT65

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version