Nyheter

TMGD ETC motsvarar en tiondels troy ounce guld

Publicerad

den

Varje boerse.de-Gold-ETC (WKN: TMG0LD) (TMGD ETC) ger rätten till leverans av 1/10 troy ounce boerse.de-Gold.

De nya boerse.de Gold ETC med WKN TMG0LD kan köpas och säljas som en aktie eller en fond. Transaktionerna bokförs via det personliga värdepapperskontot medan guldet fysiskt – försäkrat och säkert förvaras – i ett schweiziskt högsäkerhetslager. boerse.de-Gold-ETC stöds till 100 procent av så kallat Responsible Gold och kan handlas på Stuttgart-börsen.

Med boerse.de-Gold-ETC (WKN: TMG0LD) utfärdat av Boerse Stuttgart Securities GmbH, deltar investerare direkt i guldpriset. Om de utnyttjas kommer boerse.de guldmynt till och med att levereras.

✔ Daglig handel på Stuttgartbörsen från 08.00 till 22.00!

✔ Köp Responsible Gold lika bekvämt och enkelt som en aktie!

✔ 100 % säkrad, försäkrad och förvarad i schweiziska högsäkerhetsvalv!

✔ Kan handlas dagligen, kan erhållas utan moms och skattefritt efter 12 månader!

boerse.de guld

Guldalternativet för investerare från Tyskland, Österrike och Schweiz och framför allt för varje entusiastisk börsmäklare.

Boerse Stuttgart presenterar ett nytt sätt att investera i guld. När allt kommer omkring, varför ska du äga ”smutsigt guld” eller utsätta dina guldtillgångar för risken för förlust genom stöld, rån, förskingring eller utpressning?

Boerse.de-guldmyntet är ett troy ounce (31,103 gram) med en renhet på 999,9/1000 och ett nominellt värde på 1000 CFA-francs. Det utfärdande landet är Republiken Kamerun, guldet producerades på ett hållbart sätt i USA, och myntet präglas av det välkända schweiziska myntverket Valcambi speciellt för boerse.de och entusiastiska börshandlare.

boerse.de-Gold är ett obegränsat investeringsmynt i valörer på 1 ounce, 1/2 ounce och 1/10 ounce. Som ägare till boerse.de Gold ETC säkerställer du rätten till fysisk leverans av boerse.de guldmyntet i en högkvalitativ blister, och vinsten är skattefri efter tolv månader (enligt tyska skatteregler).

Beskrivning av boerse.de Gold ETC

boerse.de Gold ETC investerar i guld.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,00 % p.a. ETC replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av ädelmetallen. boerse.de Gold ETC är en mycket liten ETC med 14 miljoner euro tillgångar under förvaltning. ETC är yngre än 1 år och har sin hemvist i Tyskland.

Investeringsstrategi

Guldspotpriset är priset på guld i amerikanska dollar.

Handla TMGD ETC

boerse.de Gold ETC (TMGD ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som handlas på Stuttgart Stock Exchange.

Stuttgart Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Stuttgart Stock ExchangeEURTMGD

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version