Nyheter

The sky is not the limit

Publicerad

den

HAN-GINS Cloud Technology UCITS ETF (SKYY) är en UCITS-kompatibel Exchange Traded Fund med säte i Irland. Fonden spårar Solactive Cloud Technology Index och strävar efter att ge exponering till företag som är verksamma inom molntjänster, såsom tjänsteleverantörer eller tillverkare av utrustning eller programvara med fokus på molnbearbetning. Fonden handlas i amerikanska dollar och har en förvaltningsavgift om 0,59 procent. Fonden arbetar med fysisk replikering och är ackumulerande vilket betyder att den återinvesterar de utdelningar som den erhåller.

SKYY spårar Solactive Cloud Technology Index. Indexet består av de ledande företagen inom molnprogramvaru- och tjänstebranschen. Med hjälp av en AI-process består SKYY av beståndsdelar viktade med marknadsvärde och begränsas till 4 procent.

“Worldwide ”Whole Cloud revenues” will reach $554 Billion by 2021″ – IDC (April 2019)

Varför investera?

Transparent, modern strategi – SKYY följer ett transparent reglerbaserat index som använder en artificiell intelligensbaserad strategi för att identifiera och fånga företag som är involverade i molnteknologier.

Effektiv -I en enda affär ger SKYY tillgång till en korg med företag med hög exponering för molnteknologitema.

Global exponering -SKYY är inte begränsade till en region eller ett land och ger en global exponering mot molnteknologiföretag.

Var och hur kan SKYY handlas?

HAN-GINS Cloud Technology UCITS ETF (SKYY) handlas i dag på tre olika börser, London Stock Exchange, Deutsche Boerse (Xetra) och Borsa Italiana och kan handlas i GBP, USD och EUR. Det betyder att det går att handla andelar i HAN-GINS Cloud Technology UCITS ETF (SKYY) genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel Nordnet och Avanza .

2 Kommentarer

Populära

Exit mobile version