Nyheter

The Crypto Handbook

Publicerad

den

Den ultimata guiden för att förstå och investera i digitala tillgångar, Web3, Metaverse och mer. Ladda ned e-boken helt gratis.

Produktinformation

Format: eBook

ISBN: 9781804090138

Publicerad: 4 juli 2023

Författare: Sam Volkering

Sidor: 256

Om författaren

Sam Volkering är investeringsdirektör och chef för kryptovalutor på Southbank Investment Research.

Med en bakgrund inom traditionella investeringsmarknader och rådgivning upptäckte han 2010 att bitcoin förändrade hans karriärsbana.

Han lanserade banbrytande kryptoforsknings- och rådgivningstjänster på de australiensiska och brittiska marknaderna 2013, och hjälpte investerare att förstå, investera och delta i kryptomarknaderna. Hans debutbok, Crypto Revolution: Bitcoin, Cryptocurrencies and The Future of Money (2017) har nått över 40 000 investerare världen över. Han har dykt upp på TV, radio och presenterats på konferenser över hela världen som ledande auktoritet inom alla aspekter av den snabbrörliga kryptoindustrin.

Innehållsförteckning

Turbulensen på kryptomarknaderna har gjort investerare och potentiella investerare livrädda inför framtiden för digitala tillgångar och decentraliserad finansiering. Värderingen har kollapsat, börserna har gått i konkurs och miljarder dollar har tvättats bort. Men är det verkligen en kris? Eller är det enorma löftet och potentialen för denna dynamiska nya tillgångsklass starkare än den någonsin varit?

Detta är inte den första kryptoboomen eller kraschen, och förmodligen inte den sista, och med varje cykel kommer spännande, nya innovativa möjligheter upp till ytan och ger outnyttjad potential för den informerade investeraren.

Investerings- och kryptoexperten Sam Volkering fördjupar sig i turbulensen och låser upp verkligheten och potentialen hos den fortfarande framväxande kryptomöjligheten.

Crypto Handbook är en måste-ha guide till grunderna för krypto och digitala tillgångar, som täcker ämnen som börser, blockchain, NFTs, Web3, metaverse och mycket mer. Lär dig hur du konstruerar en robust kryptoportfölj, hur du säkrar och skyddar dina kryptotillgångar, hur du sätter din krypto i arbete med decentraliserad finansiering och hur du upptäcker och undviker hot och bedrägerier.

Denna oumbärliga bok avslöjar det senaste tänkandet om kryptons nutid och framtid, från några av sektorns ledare och innovatörer.

Med intervjuer med:

Luc Froehlich och Ben Brophy, Fidelity

James Putra, TradeStation

Dr Jemma Green, Powerledger

Hector McNeil, HANetf

Lawrence Wintermeyer, GBBC Digital Finance

Genom att avmystifiera komplexiteten och förvirringen som råder i mainstream, är The Crypto Handbook ett måste att läsa för nykomlingar av kryptografi och erfarna investerare. Läsarna kommer att förbättra sin förmåga att svara på frågor som:

Vad skiljer Bitcoin från de andra ”altcoins” på marknaden?

  • Kan och bör vi lita på kryptobörser?
  • Vilken roll spelar stablecoins i framtiden för global finans?
  • Finns det någon substans i metaversen?
  • Vad är blockchain och hur fungerar det?
  • Är NFTs döda, eller är en annan NFT-boom runt hörnet?
  • Är Web3 framtiden för internet?

Och mycket mer.

Lär dig att bemästra kryptomarknaderna nu med The Crypto Handbook.
Här kan du beställa The Crypto Handbook inbunden.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version