Nyheter

Tematica Research talar om drivkrafter som formar konsumenternas efterfrågan på ett renare leverne

Publicerad

den

Tematica Research Chief Investment Officer Chris Versace pratar med Proactive om HANetfs Cleaner Living ESG-S UCITS ETF (DTOX), som är fokuserad på företag med tonvikt på att tillhandahålla en hälsosammare livsstil med ett renare leverne och miljövänliga varor och tjänster. Denna fond strävar efter att dra nytta av ett brett utbud av produkter och tjänster som drar nytta av den accelererande strukturella förändringen av konsumenternas utgifter mot renare och mer miljövänliga lösningar. DTOX erbjuder exponeringar över 5 segment; Renare mat och restauranger, renare hälsa och skönhet, renare byggnader och infrastruktur, renare transporter och renare energi.

Har du testat blomkålsris? Chris Versace, CIO på Tematica Research, LLC diskuterar de olika sätten som företag vänder sin produktion på för att anpassa sig till förändrat konsumentbeteende, som den ökade populariteten för blomkålsris och restauranger som ändrar sina menyer till att inkludera mer ”rena” rätter.

Med fokus på renare mat och restauranger, renare hälsa och skönhet, renare energi och renare omvandling, förklarar Chris de teman som finns i Tematica Bita Cleaner Living Sustainability Screened Index.

Handla DTOX ETF

Cleaner Living ESG-S UCITS ETF (ticker: DTOX) ETF är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version