Nyheter

Teknisk analys av XACT BULL och BEAR vecka 30 2015

Publicerad

den

Denna vecka kan vi tacka Ingemar Carlsson har tittat på XACT BULL och XACT BEAR, han bjuder på en teknisk analys av XACT BULL och BEAR vecka 30 2015.

XACT Bear

XACT Bear 83,75 XACT Bear har varit upp till 84,15 kronor som högst i dag i samband med att index noterade 1 648 under förmiddagen i dag (21 juli). Motståndet vid 84,00 kronor höll för ett första test men jag räknar med att det bryts inom kort och ger en fortsatt uppgång till 88,00 kronor.

Index kan tveka en del och idealet för min del är om index ger en topp vid 1 662-1 664 nu för att sedan dra sig nedåt. I den förväntade rekylen ger det oss anledning att se 88,00 kronor som stöd för BEAR. 90,00 kronor utgör ett viktigare motstånd men jag är inte helt säker på att det räcker för att testa denna nivå. (IC).

När du klickar på en av symbolerna kommer du att lämna ETFSveriges hemsida. ETFSverige ansvarar ej för innehållet på några andra hemsidor än sådana som ETFSverige från tid till annan självständigt driver och tillhandahåller.


XACT Bull

XACT Bull 341,65 XACT Bull tog oss till 343,90 kronor i den inledande handeln i dag (21 juli), när index var upp till 1 659 som högst. I och med att index tog sig hela vägen till denna nivå, där jag skulle vilja se ytterligare några punkter på uppsidan innan det hela är klart. Men vi behöver ju inte sitta å tjura för att det fattas några punkter. En rekyl ligger under uppbyggnad och det handlar mer om hur långt en nedgång kan ta index. Är vi försiktiga är en nedgång på 2,4 procent trolig medan en nedgång på 4,8 procent ser lite väl kraftig ut för index.

BULL ska då i en rekyl kunna ta oss till stödet vid 330 kronor, där 321 kronor finns med i bakgrunden om 330-nivån mot förmodan skulle brytas. (IC)

När du klickar på en av symbolerna kommer du att lämna ETFSveriges hemsida. ETFSverige ansvarar ej för innehållet på några andra hemsidor än sådana som ETFSverige från tid till annan självständigt driver och tillhandahåller.

Ingemar Carlsson på Tendens, en av Sveriges mest namnkunniga tekniska analytiker gav under veckan en kort uppdatering på sin syn på XACT Bull och XACT BEAR. Ingemars analyser publiceras varje vecka dels i hans nyhetsbrev, dels också på vår huvudsajt, Axier.se.

Anmäl Dig här för att prova Axiers dagliga tekniska analyser

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version