Nyheter

Teknisk analys av XACT BULL och BEAR vecka 2 2015

Publicerad

den

Denna vecka kan vi tacka Ingemar Carlsson har tittat på XACT BULL och BEAR, han bjuder på en teknisk analys av XACT BULL och BEAR vecka 2 2015.

XACT Bear

XACT Bear 111,80 XACT Bear testade motståndet vid 114 kronor under onsdagen (7 jan) genom att notera 113,70 kronor som högst. I dag ser vi en reaktion nedåt då det gått 22,5 dagar sedan toppen vid 118,30 kronor sattes den 16 december.

Den reaktionen nedåt som nu följer på onsdagens topp ger oss stöd vid 109 kronor.

Lägsta notering under 2014 blev 107,30 kronor och noterades den 29 december. Om BEAR ska uppåt i en ny uppgångsfas inom kort måste stödet vid 109 kronor hålla.

Skulle stödnivån brytas får vi räkna med en nedgång till nya lägsta noteringar ned mot 104 kronor.

Utvecklingen nu i början av 2015 ger oss anledning att vara vaksamma på en bottenformation inför en större uppgång i ett senare skede.

Det finns alla anledning att nu i slutfasen av nedgången följa utvecklingen och agera på signaler som visar att nedgången är fullbordad. Men än så länge är det väntas tider. (IC)

När du klickar på en av symbolerna kommer du att lämna ETFSveriges hemsida. ETFSverige ansvarar ej för innehållet på några andra hemsidor än sådana som ETFSverige från tid till annan självständigt driver och tillhandahåller.

XACT Bull

XACT Bull 266,80 XACT Bull ger flera indikationer på att utvecklingen nu går mot en toppformation inför en större nedgång framöver.

För tillfället handlar det mer om tid och en avslutning av den utveckling som påbörjades i juni 2012. När nedgången sedan tar vid får vi inrikta oss på ett möjligt fall ned mot 244 kronor i första hand men även 236-237 kronor finns med som stödnivå om utvecklingen tar den väg som ser mest trolig ut för tillfället. (IC)

När du klickar på en av symbolerna kommer du att lämna ETFSveriges hemsida. ETFSverige ansvarar ej för innehållet på några andra hemsidor än sådana som ETFSverige från tid till annan självständigt driver och tillhandahåller.

Ingemar Carlsson på Tendens, en av Sveriges mest namnkunniga tekniska analytiker gav under veckan en kort uppdatering på sin syn på XACT Bull och XACT BEAR. Ingemars analyser publiceras varje vecka dels i hans nyhetsbrev

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version