Nyheter

Tech Wreck drev aktiekurserna för låg, stor återhämtning 2023

Publicerad

den

Kalifornienbaserade grundare av ETF-leverantören Ginsglobal, Anthony Ginsberg, gör några kraftfulla poänger i den här intervjun om Tech Wreck och vad som väntar för Wall Streets fallna änglar.

Ginsberg, en sydafrikan som nu är bosatt i Los Angeles, säger att smarta amerikanska pengar plockar upp aktier i undertryckta teknikföretag, särskilt de med hög exponering mot exponentiellt växande sektorer som molnet (tänk Amazon, Apple, Alphabet) och Cyber Security (tänk Cloudflare).

Han delar insikter med Alec Hogg från BizNews om den amerikanska marknadens positiva reaktion på förra veckans inflationsöverraskning; förklarar varför Wall Street är glad över valresultatet efter halva tiden; och nu när Donald Trumps slag är skjuten, utsikterna till en Ron de Santis-ledd, affärsvänlig amerikansk regering 2024.

Handla T3KE ETF

 HAN-GINS Tech Megatrend Equal Weight UCITS ETF (T3KE) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Se tidsstämplade ämnen nedan

00:00 Introduktion

00:42 Teknikaktier och inflationstrycket

02:19 Inflationen på 7,7

04:29 Lägsta decennium

06:39 PE-tal och snabbväxande företag

09:59 Cloud computing

11:50 Billiga aktiekurser för techbolag

13:45 Vad betyder lika viktad

15:07 Midterms i USA och vad det betyder för marknader

17:09 Republikaner och företagsvänlig regering

19:35 Rebound för teknikaktier

20:15 Slut

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version