Nyheter

Tabula Investments Management expanderar på den nordiska marknaden

Publicerad

den

Den europeiska räntebärande ETF-leverantören Tabula Investment Management har anställt Abdallah Muhammad för att leda kundutveckling i Norden. Muhammad ansluter sig från Invesco där han var chef för den nordiska ETF-affärsutvecklingen, och hade tidigare samma roll hos specialist ETF-leverantören Source, som förvärvades av Invesco 2017. Tidigare hade Muhammad rollen som chef för nordiska kundrelationer på Janus Capital och BlackRock.

Muhammad, kundansvarig för Norden, säger: ”Det gläder mig att gå med i det begåvade och drivna teamet på Tabula. ETF-marknaden för räntebärande växer snabbt, driven av ökade innovationsnivåer och ett rykte förstärkt av dess starka resultat under Covid-19-krisen. Tabula har varit i centrum för denna utveckling. ”

”De nordiska ETF-marknaderna är viktiga och Abdallahs erfarenhet här är en enorm tillgång”, säger Michael John Lytle, VD för Tabula. ”Vi är mycket glada över att han har valt att arbeta med oss och ser fram emot att med hans stöd för att lyfta vår verksamhet till nästa nivå.”

1 kommentar

Populära

Exit mobile version