Nyheter

SUBZ ETF en börshandlad fond med inriktning på streaming

Publicerad

den

The Roundhill Streaming Services & Technology ETF (NYSEArca: SUBZ ETF) har aktier i 35 olika företag. Denna börshandlade fond kommer med en förvaltningskostnad på 0,75 procent.

Varför investera i SUBZ Streaming ETF?

Roundhill tror att konsumentskiftet från traditionell innehållsleverans till OTT, over-the-top-media, gör en övertygande investering för streamingföretag. Roundhill tror att streaming är framtiden för innehållsleverans och underhållning.

Fondbeskrivning

Roundhill Streaming Services & Technology ETF är utformat för att erbjuda investerare exponering för streamingindustrin. Fonden består av företag från hela världen som är aktivt involverade i strömmingsverksamheten. Denna klassificering omfattar

(i) företag som driver direkt-till-konsument-streamingtjänster inklusive video, ljud, livestreaming; och (ii) företag som skapar infrastruktur eller teknik som är nödvändig för att underlätta streaming.

SUBZ ETF förvaltas aktivt och är utformad för att ge exponering för det strömmande ekosystemet. SUBZ-innehav bestäms utifrån exponering för temat streaming.

Streaming, annars känt som OTT-innehåll (Over-The-Top Content), är tekniken för kontinuerlig överföring av ljud- och videofiler över internet. De mest populära formerna för streaming inkluderar: Denna marknad förväntas växa betydligt när konsumenterna byter från traditionell innehållsleverans till streaming.

Handla BETZ ETF

The Roundhill Streaming Services & Technology ETF (NYSEArca: SUBZ) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i Roundhill Streaming Services & Technology ETF (NYSEArca: SUBZ).

Största innehav

ViktNamnTicker
6.28%NETFLIX INCNFLX
5.96%TENCENT MUSIC ENTMT GROUPTME
5.60%SPOTIFY TECHNOLOGY S ASPOT
5.35%J-STREAM IMC4308 JP
5.25%ROKU INCROKU
4.82%KUAISHOU TECHNOLOG1024 HK
4.79%BRIGHTCOVE INCBCOV
4.63%AFREECATV CO LTD067160 KS
4.44%DISNEY WALT CODIS
4.30%IQIYI INCIQ

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version