Nyheter

Största bitcoin-fondleverantören som erbjuder olika kryptofonder

Publicerad

den

Grayscale Investments LLC, företaget bakom världens största bitcoinfond, erbjuder nya truster för att investera i fem olika kryptofonder. Fonderna gräver sig i fortfarande nischade hörn av kryptovalutauniversumet. Tre av fonderna investerar individuellt i kryptovalutorna Chainlink, Filecoin och Livepeer. Man kommer att ha Basic Attention-tokens som körs på Ethereum-nätverket, medan den femte kommer att investera i mynt från den virtuella världen som kallas Decentraland.

Trusten är kryptogigantens första sedan början av 2019 och kommer efter en ”robust process” för att bedöma potentiell investerares efterfrågan samt integriteten hos de underliggande protokollen, enligt Grayscales verkställande direktör Michael Sonnenshein.

”Vid varje tillfälle håller vi antagligen en lista över vad som kan vara 30 produkter, kan vara 40 produkter som vi är intresserade av att marknadsföra”, sa Sonnenshein i en intervju. ”Vi försöker alltid förena var vi kan hitta övertygande möjligheter i ekosystemet för digitala tillgångar och försöker förena var investerare är intresserade av att använda kapital.”

Ökar sortmentitet till 13

De nya produkterna uppnår Grayscales totala sortiment av kryptofonder till 13, med 34 miljarder dollar som Grayscale Bitcoin Trust (ticker GBTC) är störst.

Med bitcoinpriset som noterar nya toppar kan ett ökande antal investerare tveka att hoppa in och frukta att de skulle komma in på toppen av marknaden. Andra mynt Grayscale valt ut har mycket lägre marknadsvärden, och vissa investerare kan se dem som en mer attraktiv startpunkt just nu.

Grundläggande uppmärksamhetstecken spårar användarnas tid och uppmärksamhet på digitala egenskaper, som ett sätt att bestämma hur man distribuerar reklampengar. Chainlink – vars token också är Ethereum-baserad – har en teknik som i huvudsak levererar prisflöden till olika decentraliserade finansieringsappar.

Under tiden är Filecoin ett datalagringsprotokoll där användare betalar för att lagra sina filer, medan Livepeer faktureras som ett decentraliserat innehållsleveransnätverk. Slutligen kommer Decentraland Trust att innehålla MANA-tokens, som kan användas för att köpa virtuella tomter i Decentraland.

”Det finns många Grayscaleprodukter som historiskt sett har varit lite innan sin tid, innan de började attrahera tillräckligt med investerare ”, sa Sonnenshein.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version