Nyheter

STAKE ETP ger en avkastningsström oberoende av marknadsavkastningen

Publicerad

den

21Shares Staking Basket Index ETP (Ticker: STAKE ETP) strävar efter att spåra resultatet för de största kryptotillgångarna som tillåter insats, på engelska staking. STAKE genererar ytterligare avkastning genom att satsa på de underliggande kryptotillgångarna, vilket ger exponering mot en kryptonativ avkastningsström som är oberoende av marknadsavkastningen. STAKE spårar ett totalavkastningsindex som söker prestanda från både insats och prisuppskattning av kryptotillgångarna.

Insats är när du låser kryptotillgångar under en viss tidsperiod för att stödja driften av en blockkedja. I utbyte mot att satsa din kryptovaluta tjänar du mer kryptovaluta. Många blockkedjor använder en proof of stake konsensusmekanism.

Mål

STAKE strävar efter att ge investerare ett pålitligt och enkelt sätt att få tillgång till insats, en av de mest attraktiva potentiella avkastningsströmmarna som finns i kryptoekosystemet.

Fördelar

Hög inkomstpotential

Tjäna kryptobaserad avkastning genom att delta i insats av stora kryptotillgångar som stöder staking.

Köp marknaden

exponering för Proof-of-Stake kryptomarknaden.

Säkerhet för institutionell grad

Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Full säkerhet

21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna (inklusive alla insatta tillgångar) i kyllager lika med 100 % av värdet av ETP vid alla tidpunkter.

Detaljer

Namn21Shares Staking Basket Index ETP
LanseringsdatumJan 17, 2023
Emittent21Shares AG
Förvaltningsarvode2.5%
UtlåningNo
KortnamnSTAKE
Valor121054889
ISINCH1210548892

Handla STAKE ETP

21Shares Staking Basket Index ETP (STAKE ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och BX Swiss. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade kryptovaluta.

Det betyder att det går att handla andelar i denna börshandlade kryptovaluta genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValuta
Deutsche Boerse Xetra
Deutsche Boerse Xetra
2SKE
2SKF
EUR
USD
BX SwissSTAKECHF

Underliggande tillgångar

KryptovalutaVikt
Polkadot9.12%
Binance Coin58.32%
Solana10.12%
Cardano15.96%
Tezos1.43%
Cosmos5.04%

Innehav kan komma att förändras

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version