Nyheter

SGLS ETC för fysiskt guld prissatt i pund

Publicerad

den

Invesco Physical Gold GBP Hedged ETC (SGLS ETC) är en europeisk ETC som investerar i guld, prissatt i brittiska pund (GBP). Invesco Physical Gold GBP Hedged ETC syftar till att ge prestanda för spotguldpriset säkrat till GBP, minus avgifter. Varje guld-ETC är ett certifikat som är uppbackat av guld som innehas i J.P.Morgan Chase Banks valv i London. Utfärdaren av certifikaten, Invesco Physical Markets PLC (Invesco PMP), är ett irländskt hemvistföretag som administreras av J.P.Morgan Administration Services (Ireland) Limited.

Den totala kostnadsprocenten uppgår till 0,34% p.a. Denna ETC replikerar resultatet för det underliggande indexet med en säkerhetsförpliktelse som backas upp av fysiska innehav av ädelmetallen. Invesco Physical Gold GBP Hedged ETC är en liten ETC med 24 miljoner GBP tillgångar under förvaltning. Denna ETC är yngre än 1 år och har sitt säte i Irland.

Investeringsstrategi

Spotpriset på guld är priset på guld i amerikanska dollar. Valutasäkrad till brittiskt pund (GBP).

Handla SGLS ETC

Invesco Physical Gold GBP Hedged ETC (SGLS ETC) handlas på London Stock Exchange i GBP. London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare kan erbjuda handel på, men DEGIRO erbjuder sina kunder handel på denna marknadsplats.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
London Stock ExchangeGBXSGLS

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version