Nyheter

Savelend räddar de sovande pengarna

Publicerad

den

Savelend har precis genomfört en reklamkampanj för att rädda de sovande pengarna. Företaget lade 10 000 kronor som behövde räddas i en låda på stan. Sedan uppmanade företaget förbipasserande att ta sönder plexiglaset och rädda

Nyss var företaget ute och tackade alla förbipasserande som stannade upp och räddade de sovande pengarna! För den som vill rädda sina egna sovande pengar erbjuder Savelend en möjlighet att investera i krediter och erhålla en ränta hela tiden. Denna typ av placeringar som peer-to-peer lending (P2P lån) är faller under begreppet alternativa investeringar. Alternativt är i detta fall inte något negativt, utan visar snarast på att det inte finns någon korrelation med aktiemarknaden. Detta ökar diversifieringen för den som placerar.

Digital och kostnadsfri plattform

Savelend erbjuder möjligheter för peer-to-peer lending, både för låntagare och långivare. Som privatperson, men också som företag, kan du genom denna plattform låna ut pengar till andra. Savelend har en digital och kostnadseffektiv plattform som gör att det går att hantera helt digitalt. Effektiviteten gör att både de som lånar ut får en bra avkastning och de som lånar pengarna får bra lånevillkor vilket ger högre avkastning för långivaren samtidigt som låntagaren kan få en lägre kostnad än annars.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version