Nyheter

Rymdindustrin kan vara vinnaren ”under radarn” när Apple lanserar iPhone 14

Publicerad

den

ProcureAMs medgrundare och VD Andrew Chanin pratar med Proactive om hur rymdindustrin kan bli en vinnare under radarn efter att Apple nyligen varit värd för ett evenemang för att fira lanseringen av den nya iPhone 14.

Vid evenemanget sa han att Apple betonade att deras nya telefonlinje kommer att ha satellitanslutning för att stödja nödmeddelande- och kommunikationsfunktioner. Globalstar har redan ingått ett avtal om att tillhandahålla satellitfunktioner för Apple iPhone 14-enheter.

Han diskuterade också ett antal andra affärer som påverkar företag verksamma inom rymdsektorn.

Chanin driver Procure Space UCITS ETF (YODA), som strävar efter att erbjuda ren exponering mot rymdekonomin genom att spåra S-Network Procure Space Index, som är fokuserat på satellitteknik, rymdteknik och hårdvara, raket och satellit tillverkning och drift samt telekommunikation.

Handla YODA ETF

HANetf Procure Space UCITS ETF Acc (YODA ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version