Nyheter

RS2K ETF amerikanska small caps hedgade i Euro

Publicerad

den

AMUNDI RUSSELL 2000 UCITS ETF (RS2K ETF) strävar efter att så nära som möjligt replikera utvecklingen av Russell 2000 Index nettoutdelning återinvesterad (i USD, nettoavkastning), oavsett om trenden stiger eller faller. Denna ETF gör det möjligt för investerare att dra nytta av en exponering mot 2000 småbolagsaktier noterade på den amerikanska marknaden.

Beskrivning av Amundi Russell 2000 UCITS ETF EUR (C)

Amundi Russell 2000 UCITS ETF EUR (C) investerar i aktier med fokus på Small Cap, USA. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumuleras).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,35 % p.a. Fonden replikerar utvecklingen av det underliggande indexet syntetiskt med en swap. Amundi Russell 2000 UCITS ETF EUR (C) har tillgångar på 131 miljoner GBP under förvaltning. RS2K ETF är äldre än 3 år och har hemvist i Luxemburg.

Handla RS2K ETF

Amundi Russell 2000 UCITS ETF EUR (C) (RS2K ETF) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och Euronext Paris. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Stuttgart Stock ExchangeEURRS2K
Borsa ItalianaEURRS2K
Euronext ParisEURRS2K
SIX Swiss ExchangeEURRS2K
XETRAEURRS2K

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version